(VIDEO) UBILA JE, ALI NEĆE VIŠE NI DAN PROVESTI U ZATVORU! Izrečena presuda Valeri Bako! SVET, A NAROČITO FRANCUSKA, SLAVI!

Autor: Republika

Svet

26.06.2021

18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sud u Šalonu na Saoni osudio je Valeri Bako uslovno na četiri godine zatvora, za ubistvo muža, zbog čega je odmah puštena na slobodu, jer je godinu dana već bila u pritvoru.

RepublikaFoto: printskrin

Ovom blagom kaznom je okončan proces ženi čija je sudbina dirnula Francusku. Jer, ona je ubica, ali i žrtva.

Pretila joj je doživotna robija, ali su se istovremeno svi oni koji je podržavaju nadali samilosti sudstva. U njenu podršku pokrenuta je peticija koju je potpisalo čak pola miliona ljudi.

Ova maltretirana i ugnjetavana žena preživela je pravi pakao i na kraju sama uzela pravdu u ruke i usmrtila mučitelja. Imala je samo 12 godina, kada je njen očuh Danijel Polet, 25 godina stariji, silovao prvi put. Silovatelj je 1995. osuđen na četiri godine zatvora, a čim je prevremeno, posle dve i po, pušten na slobodu, vratio se kući i nastavio po starom.

Devojčica je u 17. godini s njim ostala trudna, zbog čega ju je majka, inače alkoholičarka, izbacila iz stana. Nije imala kud, pa je, trudna, odlučila da zasnuje porodicu sa onim koji je silovao, svojim očuhom! Iz ove veze rodilo se četvoro dece.

SLUŠALICE

"RADNO" ime joj je bilo Adlin, a sve vreme seksulanog odnosa s klijentima morala je da drži slušalice u ušima, da bi od svog makroa, supruga i bivšeg očuha, dobijala instrukcije. Deni, kako su ga zvali, pio je desetine piva preko vikenda i obaveznu bocu pastisa.

Tad su, tek, počele njene muke. Ubrzo ju je naterao da se bavi prostitucijom. Usluge je, u kamionetu, uglavnom ispred jedne drumske kafane, naplaćivao 20 evra. Opisala ga je kao veoma nasilnog i prekog. Udario je, tako, čekićem, nezadovoljan time što svetleći božićni nakit koji je kupila nije radio! Jednom ju je, u izlivu besa, davio dok se nije onesvestila.

Bojala se da pobegne ili da ga prijavi. Deca su dva puta išla da podnesu prijavu u žandarmeriji, ali bez uspeha. Desetak puta joj je, kaže, pretio pištoljem. Sve dok jednog dana ona nije potegla taj isti pištolj. Posle 25 godina užasa, ubila ga je 2016, metkom u potiljak.

Valeri Bako, koja danas ima 40 godina, svoju dramu je opisala u knjizi pod naslovom "Ceo svet je znao".

Sudski proces je trajao nedelju dana, a kada je državni tužilac u završnoj reči u petak pre podne zatražio samo godinu dana zatvora i četiri godine uslovno, što je značilo da neće morati da se vraća u zatvor, pao joj je kamen sa srca, pozlilo joj je i sručila se na zemlju, posle čega je morala da reaguje Hitna pomoć. Tokom popodneva joj je izrečena još blaža kazna, koju je saslušala držeći se obema rukama za klupu ispred sebe.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading