MEGASKANDAL - TAMARA LAŽIRALA TRUDNOĆU! Ceo svet je slagala da je ODJEDNOM rodila 10 beba, a razlog je nikad BIZARNIJI!

Autor: Republika

Svet

24.06.2021

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Južnoafrikanka Gosiame Tamara Sitole izmislila je priču da je ovog meseca na svet donela desetorke, a raskrinkao ju je njen suprug koji nije mogao ni da sanja da ona uopšte nije bila trudna.

RepublikaFoto: printskrin
Lažirala trudnoću zbog novca, Gosiame Tamara Sitole 

Južnoafrikanka Gosiame Tamara Sitole, koja je ovog meseca postala planetarna zvezda nakon što je navodno u bolnici u Pretoriji na svet donela 10 beba odjednom, tačnije sedam dečaka i tri devojčice, čime je i oborila dosadašnji Ginisov rekord, sve je slagala. 

Naime, ona ne samo da nije rodila desetoro dece, nego uopšte nije ni bila trudna, a prve sumnje da je njena priča lažirana, iako su je s oduševljenjem preneli svi svetski mediji, pojavila se nakon što je njenom suprugu Tebohou Tsotetsiju bilo onemogućeno da vidi decu. 

Na kraju je upravo on i raskrinkao Gosiaminu laž, optuživši je da je sve izmislila kako bi dobila novac od nagrade za obaranje Ginisovog rekorda. Odmah nakon obelodanjivanja prevare, žena je prebačena u psihijatrijsku bolnicu. 

Ubrzo se po pitanju obelodanjivanja lažne vesti o rođenju desetorki oglasila i bolnica Tambisa, nedaleko od južnoafričke prestonice, u kojoj se Gosiame navodno porodila. 

- Gospođa Sitole se nije porađala u našoj bolnici i nije bila naš pacijent u poslednje vreme - rečeno je kratko iz te medicinske ustanove.     

 

 

Zbog lažne priče je ragovala čak i vlada u Pretoriji, koja je pokrenula tužbu protiv Pjeta Rampedija, urednika Pretorija njuza koji je prvi objavio priču o Gosiame nakon što ga je ona pozvala i otkrila mu da je rekorderka. On se zbog toga izvinio, naglasivši da je spreman da snosi krivicu zbog toga što nije proverio tvrdnje žene, niti je pozvao bolnicu za koju je ona tvrdila da je tamo vodila trudnoću.   

- Nisam imao razloga da sumnjam da je ta srećna vest lažna, zato nisam ništa proveravao. Bukvalno je trebalo da joj tražim snimak ili izveštaj iz klinike - istakao je nesrećni Rampedi, iz čijih se novina vest proširila čitavim svetom gotovo u istom danu.   

Inače, Ginisov svetski rekord za najveći broj beba rođenih u jednom porođaju, trenutno drži Nađa Suleman, koja je rodila šest dečaka i dve devojčice u Kaliforniji, 2009. godine. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading