ISPLIVALA VELIKA LAŽ HARIJA I MEGAN: Tvrdili da žive od Dajaninog novca, a EVO KO IH FINANSIRA!

Autor: Republika

Svet

24.06.2021

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izjava princa Harija u kojoj je sugerisao da ga je njegova porodica "bukvalno finansijski odbacila" je dovedena u pitanje nakon što su otkriveni novi podaci.

RepublikaFoto: Ilustracija: republika. rs, Tanjug/AP, Pixabay

Foto: Ilustracija

Princ Hari nedavno je u intervjuu kod Opre Vinfri izjavio da je finansijski "odsečen" od porodice u prvom kvartalu 2020. godine nakon što je par odustao od kraljevskih titula i da su od tada prisiljeni da žive od novca koji mu je ostavila njegova majka, pokojna princeza Dajana.

Međutim, kraljevski računi pokazuju da je princ Čarls nastavio da finansira princa Harija i Megan Markl, i da im je davao "znatnu sumu novca” mesecima nakon što su se senzacionalno odrekli života u kraljevskoj porodici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Kada su "Clarence House" i Bakingemska palata u sredu otvarali svoje godišnje finansijske račune, izjava princa Harija u kojoj je sugerisao da ga je njegova porodica "bukvalno finansijski odbacila" u "prvom kvartalu" prošle godine, je sada dovedena u pitanje, prenosi Telegraf.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Naime, kraljevski računi pokazuju da su do leta 2020. vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i dalje primali novac od princa Čarlsa uprkos napuštanju monarhije krajem marta prošle godine.

Godišnji pregled "Clarence House-a" otkrio je da je kraljevska porodica 2020-2021 potrošila 4,4 miliona funti.

Suma je manja nego prethodne godine, kada su Saseksi još uvek bili kraljevski članovi. Račun za 2019- 2020 bio je 5,6 miliona funti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading