SKANDAL U DNEVNIKU: Voditelj izneo ZABRANJENU istinu, produkcija ga brže-bolje ISEKLA iz programa!

Autor:

Svet

24.06.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Kabinda Kalimina iz Zambije, izazvao je svetsku pažnju kada je prekinuo Dnevnik televizije "KBN" za koju radi, kako bi obavestio gledaoce da ostali zaposleni i on ne dobijaju plate.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

 

Kabinda Kalimina je vođenje programa započeo normalno i najavio je glavne vesti, ali u trenutku kada je trebalo da nastavi s dnevnim izveštajem, zastao je, okrenuo se ka kameri i obratio direktno gledaocima, a njegov potez postao je viralan.

- Mi smo ljudska bića i moramo da budemo plaćeni. Nažalost, na KBN televiziji nismo plaćeni. Moramo da dobijemo plate - insistirao je on, ali ga je onda produkcija isekla iz programa i ponovo je puštena uvodna špica.

Čelnici KBN televizije su javno osudili Kaliminin postupak koji su opisali kao njegov pokušaj da se proslavi i zamolili gledaoce da ne gledaju blagonaklono na njegovo prekidanje programa. Oni su otišli još dalje i rekli da je voditelj ispoljio "pijano ponašanje" i dodali da će istražiti kako je "pijani voditelj uspeo da se nađe u uživo programu."

Voditelj je demantovao da je bio pijan, i naveo da nije moguće da je pod dejstvom alkohola uspeo da vodi i tri emisije koje su bile pre Dnevnika, prenosi Mondo.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading