JEZIVE SCENE IZ MAJAMIJA - SPASIOCI U POSLEDNJEM TRENUTKU IZ ŠUTA IZVUKLI DEČAKA! Krici odjekuju letovalištem, traje borba za živote!

Autor: Republika

Svet

24.06.2021

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svet su obišle zastrašujuće scene kako vatrogasci u trci s vremenom iz šuta ostalog nakon rušenja dvanaestospratne zgrade u Majamaju, izvlače preživelog dečaka, a strahuje se da je broj žrtava veći od 10.

RepublikaFoto: Twitter/YWNReporter ·
Jezive scene iz Majamija nakon rušenja dvanaestospratne zgrade

Stravične scene iz Majamija obišle su svet nakon što se u ranim jutarnjim časovima iz još nepoznatih razloga srušio deo dvanaestospratne zgrade poznate po imenu Champlain Towers South, odnevši u smrt, kako se strahuje, najmanje deset osoba, budući da je u trenutku obrušavanja objekat bio krcat stanarima. 

Komšije, koje su u neverici posmatrale tone šuta ostalog nakon obrušavanja zgrade, otkrile su da je ona izgrađena 1981. i da ni u jednom trenutku nije izgledalo kao da je u lošem stanju.

- Uplašio sam se, pomislio sam da je zemljotres ili tornado. Sve se treslo, buka je bila nepodnošljiva - ispričao je neimenovani muškarac iz zgrade koja se nalazi prekoputa urušenog objekta.   

Prema svedočenju drugih, gradom se prolamaju krici, a više od 80 vatrogasaca radi na spasavanju potencijalno zarobljenih stanara. 

- Mislim da je bilo oko 1:20 posle ponoći kada se zgrada jednostavno srušila. To je bila najluđa stvar koju sam u životu čuo. Pretrnuo sam, mislio sam da je kraj sveta - ispričao je drugi mladić kog su novinarske ekipe zatekle kako obilazi mesto tragedije.      

Medijske ekipe sa lica mesta izveštavaju da su najmanje dva civila i dvojica vatrogasaca prevezeni u bolnice, ali još nema podataka o eventualnim žrtvama.

Očevici tvrde da su čuli i krike ljudi zarobljenih ispod šuta. 

 

Zgrada je, kako je navedeno, završena 1981, a imala je 100 stanova. Mnogi od njih prodavani su za 915.000 dolara, a cena je išla i više od toga ukoliko je postojao pogled na okean.   

 

Tvrdi se da su svi bili zauzeti to jest da su imali svoje vlasnike, ali nije jasno da li su svi bili u zgradi u trenutku tragedije.

Prema pojedinim medijskim izveštajima, jedna osoba je zasad proglašena mrtvom. 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading