NEVAKCINISANIMA ZABRANJEN DOLAZAK NA POSAO: Direktor giganta sa Vol strita pozvao zaposlene da se vrate u kancelarije, ali pod strogim uslovima!

Autor:

Svet

23.06.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gigant Vol strita "Morgan Stenli" zabraniće ulazak u svoje njujorške kancelarije zaposlenima i klijentima koji nisu potpuno vakcinisani protiv kovida 19, rekao je izvor upućen u ovu situaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Nevakcinisani radnici moraće da rade sa daljine, izjavila je ova osoba, prenio je Bi-Bi-Si.

Ovakva politika banke stupa na snagu sledećeg meseca, a cilj je da se omogući ukidanje ostalih mera povezanih sa kovidom 19, prenosi Blic.

Prošle sedmice, direktor banke je pozvao zaposlene da se vrate u kancelarije, a u internom memorandumu navodi se da će od 12. jula svi morati da budu potpuno vakcinisani da bi ušli u zgrade "Morgan Stenlija" u NJujorku i Vestčesteru.

Ovaj potez omogućiće ukidanje obaveznog nošenja maski u kancelarijama i držanja fizičkog razmaka unutar banke.

Banka za sada očekuje da se zaposleni sami izjasne o tome da li su vakcinisani ili ne, ali bi naknadno mogla da zatraži dokaz o statusu vakcinacije.

"Morgan Stenli" je već formirao radne jedinice samo za vakcinisane radnike, uključujući odeljenja za hartije od vrednosti i menadžment službe za finansijske savete i usluge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading