JEZIVA SMRT U NACIONALNOM PARKU: Smeđi medved pojeo dečaka (16), pronađen dok je još komadao delove tela

Autor:

Svet

22.06.2021

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smeđi medved napao je i pojeo 16-godišnjeg momka u jednom ruskom nacionalnom parku, dok je drugi turista izbegao njegove kandže tako što ga je ubo u vrat džepnim nožičem

RepublikaFoto: pixabay.com
Smeđi medved

Medved se pravio da je mrtav nakon što ga je turista ubo ali je potom pronađen i odstreljen.

Kada je turista ubo medveda nožićem, njegov saputnik je otrčao u kamp i podigao uzbunu. Inspektori u Nacionalnom parku Ergaki pojurili su na lice mesta i pronašli medveda kako leži nad polupojedenim ostacima tinejdžera.

Otvorili su vatru i ranili medveda koji je potom pobegao. Sutradan ujutru su ga pronašli i ubili jer je pokušao i njih da napadne.

Stradali mladić radio je kao vodič grupi turista kada ih je napao medved. NJega je ubio ali je drugi turista uspeo da pobegne ranivši ga prethodno nožićem.

Zvaničnici su objasnili da su medvedi u ruskom nacionalnom parku gladni zbog duge zime a da je momak stradao jer je krenuo prečicom umesto utvrđenim putevima po parku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading