UŽAS U ŠKOLI U ENGLESKOJ: Izboden tinejdžer, policija traga za osumnjičenim

Autor:

Svet

21.06.2021

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan dečak povređen je danas u školi u Darlingtonu, na severu Engleske, a na lice mesta pozvani su policija i Hitna pomoć. On je, prema prvim izveštajima, izboden. Dve škole su zbog tog napada pod nadzorom policije, a roditelji su zamoljeni da dođu po svoju decu. Lokalno stanovništvo policija je upozorila da obilaze taj deo grada, navodi Miror.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Kako se navodi, reč je o dečaku u srednjim tinejdžerskim godinama koji je prevezen u bolnicu. Policija je identifikovala napadača i akcija, koja bi vodila njegovom hapšenju, je u toku.

Prema navodima policije, žrtva i osumnjičeni se poznaju.

Jedan roditelj čije dete pohađa Vest park akademiju rekao je da je škola poslala poruku u kojoj se potvrđuje da su sva deca bezbedna. U poruci se navodilo da je policija obavestila školu da se desio ozubiljan incident.

- Trenutno je škola zaključana, a sva deca su bezbedna. Nećemo dozvoliti da bilo koje dete napusti školu bez odrasle osobe (ne starijeg brata ili sestre). Glavna kapija je zaključana - navodi se u poruci škole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading