MINISTAR SE SKINUO I RASPAMETIO ŽENE ONIM ŠTO IMA DA POKAŽE! Evo koji sektor vodi, a opravdanje mu je bilo: Reklamirao sam plaže!

Autor: Republika

Svet

21.06.2021

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelac Jair Razvozov (40) izazvao je burne reakcije širom sveta nakon što je tokom vikenda na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom go do pojasa šeta plažom.

RepublikaFoto: Printscreen/Twitter
Joel Razvozov raspalio maštu pripadnicama lepšeg pola  

Izrael ovih dana može da se pohvali da je posle 12 godina neprikosnovene vladavine premijera Benjamina Netanjahua dobio novu izvršnu vlast, predvođenu Naftalijem Benetom, a sa njom, kako su ocenili brojni mediji, ali i pripadnice lepšeg pola širom sveta, najzgodnijeg ministra. 

Reč je, naime, o Jairu Razvozovu (40) koji u novoj vladi vodi sektor turizma, a koji je tokom proteklog vikenda izazvao neviđenu pomamu na društvenim mrežama kada je na njima osvanuo snimak kako on go do pojasa šeta jednom od izraelskih plaža. 

- Nešto što su zaboravili da nam kažu o novoj vladi: Joel Razvozov je najzgodniji ministar turizma kojeg smo ikada imali - glasi komentar koji je postavljen uz video atraktivnog zvaničnika, inače nekadašnjeg profesionalnog sportiste. 

Kako su preneli izraelski mediji, taj član stranke Ješ Atid, Jaira Lapida, godinama se bavio džudoom i predstavljao je Izrael na Evropskom i Svetskom šampionatu, ali na Olimpijskim igrama. Nakon teške povrede je morao da napusti karijeru profesionalnog sportiste, ali je ipak ostao veran sportu, pa se i danas bavi surfovanjem, ali i rekreativnom gimnastikom. 

Zbog video-zapisa koji je u trenutku postao viralan, Razvozova je na nedeljnom sastanku kabineta zadirkivao premijer Benet. 

- Joel, prestani da sramotiš ostale muškarce pred njihovim ženama - našalio se Benet. 

 

Izraelski Kanal 12 je preneo da je Razvozov pocrveneo, ali da je ipak uspeo da odgovori u sličnom maniru. 

- Sve to je bilo samo da bih što bolje izreklamirao izraelske plaže - istakao je Razvozov. 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading