(VIDEO) OTAC I BEBA OTIŠLI ZAJEDNO U SMRT! Sudarilo se najmanje 17 vozila, vadili žrtve iz smrskanih kola, POGINULO JOŠ OSAM DEVOJČICA!

Autor: Republika

Svet

21.06.2021

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljeni su detalji zastrašujuće tragedije koja se dogodila u subotu ujutru na autoputu u američkoj državi Alabami, kao i prve fotografije žrtava.

RepublikaFoto: Printskrin: Youtube/ABC News
U udesu je učestvovalo najmanje 17 vozila, a stradalo je desetoro ljudi   

Stravičan lančani sudar, u kom je učestvovalo najmanje 17 vozila, dogodio se na autoputu u američkoj državi Alabami, pri čemu je stradalo devetoro ženske dece i otac (29) jedne od žrtava, devetomesečne devojčice. 

Tragedija kakva se ne pamti u Alabami dogodila se na oko 150 kilometara od Kemp Hila, mesta u kojem se nalazi ranč gde je trebalo da bude dovezen kombi institucije za zanemarenu i zlostavljanu decu.

Iz tog vozila je stradalo osmoro dece uzrasta od tri do 17 godina, dok je direktorka ustanove koja je vodila i ranč, preživela iako je bila za volanom kombija.    

- Ovo su izuzetno potresni dani za Alabamu. U tragičnom događaju izgubljeno je 10 života - rekla je državna tužiteljka zadužena za komunikaciju s medijima.

Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja poslao je na mesto događaja deset istražitelja kako bi zajedno s lokalnom policijom utvrdili šta se dogodilo.

Inače, nesreća se dogodila u subotu ujutro po lokalnom vremenu, baš u vreme dok je Alabamom harala tropska oluja Klodet, praćena jakom kišom, zbog čega je vidljivost bila veoma loša.  

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading