STIGLA BRUTALNA KAZNA ZA PRINCA HARIJA ZBOG IZDAJE PORODICE! Drznuo se da pljune na Bakingem, otac Čarls ga je udario tamo gde je NAJTANJI!

Autor: Republika

Svet

20.06.2021

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Čarls, budući kralj Britanije, odlučio je da kazni svog mlađeg sina, princa Harija, nakon što je on u intervjuima američkoj novinarki Opri Vinfri izneo najbrutalnije optužbe na račun kraljevske porodice, a kako Dejli mejl saznaje, kazna je nikad žešća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari se žestoko zamerio kraljevskoj porodici 

Britanski princ Čarls (72) i naslednik krune Ujedinjenog Kraljevstva rešio je da kazni svog mlađeg sina, princa Harija, zbog nedavnih intervjua koje je on dao američkoj voditelji Opri Vinfri i u njima žestoko napao članove kraljevske porodice, optužujući ih za rasizam, ali i za to nikad nije imao podršku unutar Bakingema, čak ni kada mu je bilo najteže, ističući da je život "na dvoru jedna velika farsa". 

Danima se spekulisalo o tome kako će i da li će uopšte bilo ko od pripadnika porodice iz redova najviših po rangu reagovati na Harijeve optužbe, a sada je britanski list Dejli mejl došao do saznanja da je budući kralj rešio da istupi po tom pitanju. 

Naime, prema saznanjima britanskog tabloida, on sinu princa Harija, odnosno svom unuku, neće dodeliti titulu princa, čime je, kako ocenjuje list, udario kraljevića tamo gde je najtanji.              

- Naslednik trona je jasno stavio do znanja da za Harijevog i Meganinog sina nema mesta u prvim redovima kraljevske porodice, budući da želi da smanji njen "obim" kada postane kralj - navodi Dejli mejl, aludirajući na nedavne najave iz Bakingema da zbog smanjenja troškova, porodica više neće imati toliko "uposlenih" članova, što samim tim znači i mnogo manje dodeljenih titula. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Čarls sa sinom Harijem nije našao zajednilki jezik ni na sahrani svog oca, princa Filipa

A inače, u Ujedinjenom Kreljvstvu postoji pravilo da kralj može da dodeljuje titule, pre svega prinčeva i princeza, samo do unuka, ali ne i praunuka, zbog čega su i Vilijamova i Harijeva deca trenutno "obični građani". Samim tim Čarls dobija mogućnost da u trenutku kad nasledi kraljicu Elizabetu II on odluči o tome ko će sve biti prinčevi i princeze.              

- Naslednik krune veruje da javnost u Britaniji više ne želi da finansira toliko članova porodice, pa čak i njeno stalno širenje - zaključio je Dejli mejl pozivajući se na svedočenja izvora iz Bakingemske palate, ističući pritom da je Čarls navodno već sad pokrenuo pravne akcije kojima će malom Arčiju biti onemogućeno da titulu dobije po pravu rođenjem. 

- Hari i Megan su obavešteni da Arči nikad neće postati princ, čak ni kad Čarls postane kralj - rekao je izvor, ne navodeći, međutim, kako je Hari primio tu vest. 

Inače, najnovije informacije o odnosu pripadnika kraljevske porodice sa Harijem i Megan došle su nakon što je svetlost dana ugledala knjiga "Bitka braće", autora Roberta Lejsija, koji je u njoj otkrio još neverovatnih detalja iz života poznatih kraljevića. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Vilijam i princ Hari u nikad lošijim odnosima 

Jedno od Lejsovih saznanja je da je princ Vilijam 2018. izbacio iz zajedničkih odaja svog brata, princa Harija, nakon što je saznao da je Harijeva, tada novopečena, supruga, Megan Markl, maltretirala osoblje palate. Braća su se navodno žestoko posvađala zbog toga, a prema svedočenjima izvora bliskih porodici, Vilijam se osećao izdanim jer je Hari u svemu stao na stranu Marklove. 

Inače, princ Hari bi narednog meseca ponovo trebalo da se vrati u Britaniju kako bi prisustvovao otkrivanju spomenika njegove i Vilijamove pokojne majke, princeze Dajane. To će biti drugi put da mladi kraljević dolazi u domovinu otkad se prošle godine sa suprugom preselio u Kaliforniju.

Tokom poslednjeg puta, gde je prisustvovao sahrani dede, princa Filipa, nije uspeo da pronađe zajednički jezik sa ocem i bratom, a nakon toga je Vinfrijevoj dao još jedan intervju i dodatno pogoršao ionako zategnutu situaciju. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading
Dragance

27.07.2021 06:00

Eh sto bi je ja zveknuo po njuski pa ciji su hleb dosad jeli.