MAJKA I ĆERKA (9) UBIJENE I ZAKOPANE U DVORIŠTU! Policija ostala u šoku kad je shvatila ko je to uradio!

Autor: Republika

Svet

19.06.2021

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijana Arena (34) i njena ćerka Karolin Vitorija (9), koje se vode kao nestale od prošle godine, ubijene su, a potom i zakopane u dvorištu kuće u Pompeji, delu Sao Paula.

RepublikaFoto: printskrin

Bivši Kristijanin partner Fabrisio Buim Arena kategorisan je kao glavni krivac za ovo zversko ubistvo, a osumnjičena je i njena 16-godišnja ćerka Meri Kejt, koja je takođe lišena slobode, prenose brazilski mediji.

Policija je sumnjala na zločin nakon što je u delu dvorišta pronašla čudne betonske izlive pravougaonastog oblika koji su još bili sveži.

Kada su rovokopačem razbili beton, a potom i iskopali zemlju u kojoj su se nalazila tela žene i devojčice.

Prema navodima policije, u trenucima njihovog nestanka prošle godine, Kristijanin partner je odveden u policijsku stanicu kako bi detaljnije opisao trenutke kada je poslednji put video suprugu i njenu ćerku, a nakon što su tela pronađena, izgubio mu se svaki trag.

RepublikaFoto: printskrin

Šef policije Klaudio Anunšato Filjo rekao je da postoje dokazi da je Buim arena umešan u zločin, kao i 16-godišnja devojčica, Kristijanina druga ćerka koja je uhapšena nakon pronalaska tela.

Tinejdžerka na saslušanju nije priznala ništa u vezi sa ovim zločinom, kao ni to da je bila u ljubavnoj vezi sa očuhom. Takođe imamo dokaze i da ta veza postoji. Devojčica je takođe rekla da je njena majka upoznala novog dečka i da je nestala sa njim i najmlađom ćerkom, ali te tvrdnje su krajnje kontradiktorne – rekao je Filjo, prenosi Globo.

Prema navodima iz istrage, smrt devojčice i njene majke dogodila se u novembru prošle godine i tela su od tada bila zakopana u dvorištu.

Porodica i dalji rođaci Kristijane sumnjali su da su ona i njena ćerka mrtve i da je najverovatnije počinjeno ubistvo, ali ni u snu nisu mogli da zamisle da su u zločin umešani njen partner i druga ćerka.

RepublikaFoto: printskrin

Ne mogu da verujem.  Od jesenas sam bio siguran da moja sestra i nećaka nisu žive, ali mi na pamet nije padalo da mi moja druga sestričina to mogla da uradi. Ne mogu da dođem sebi – rekao je Bruno Dijaž de Rozendo, rođak ubijene Kristijane.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading