DŽO BAJDEN I NJEGOVA PORODICA SKRHANI! Ostali bez još jednog bliskog člana, imao je svega 13 godina!

Autor: Republika

Svet

19.06.2021

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od pasa američkog predsednika Džoa Bajdena je uginuo danas, navodi se u saopštenju Bele kuće.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bajden i prva dama Džil rekli su da je njihov 13-godišnji ljubimac, nemački ovčar Čemp, uginuo kod kuće, piše "CBS njuz".

- Bio nam je stalni, brižni pratilac tokom poslednjih 13 godina. Obožavala ga je cela porodica Bajden. Čak i dok je Čamp poslednjih meseci imao sve manje snage, uvek bi mahao repom i mazio se s nama - navodi se u saopštenju.

RepublikaFoto: printskrin
Mejdžor (levo) i Čemp 

Najviše je voleo da se u na kraju dana sklupča kod naših nogu, ali i da prisustvuje sastancima ili da se sunča u bašti Bele kuće, dodaju.

- U mlađim danima bio je najsrećniji dok je jurio lopte za golf na travnjaku Mornaričke opservatorije ili dok je jurio naše unuke u našem dvorištu u Delaveru. U najradosnijim trenucima, ali i onim najtežim, bio je uz nas. Uvek će nam nedostajati - navodi se u saopštenju Bele kuće.

Novi pas izujedao "pola" Bele kuće

Porodica Bajden ima i mlađeg psa Mejdžora, koji je nedavno prošao obuke koje će mu pomoći da se bolje upozna sa životom u Beloj kući.

Mejdžor je pre nekoliko meseci ujeo nekoliko osoba u Beloj kući.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading