TRAMP O KRAJU AMERIKE: ZEMLJA NAM IDE DOĐAVOLA ZBOG PREDSEDNIKA! Optužio Bajdena da je koristio puškice i priložio DOKAZ!

Autor: Republika

Svet

19.06.2021

11:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp optužio je svog naslednika Džoa Bajdena da je na nedavnom samitu G7 u Britaniji koristio podsetnik s unapred pripremljenim odgovorima na potencijalna novinarska pitanja, naglasivši da to govori o činjenici da "SAD idu dođavola".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp opet žestoko udario na Džoa Bajdena 

Bivši američki predsednik Donald Tramp žestoko je udario na svog naslednika Džoa Bajdena nakon što ga je on tokom nedavnog samita grupe G7 najrazvijenijih zemalja sveta u Britaniji optužio za sunovrat Amerike. 

Tramp je najpre optužio šefa SAD da je koristio "puškice" tokom nedavne konferencije za novinare na kojima su se našle i neke teze protiv njega, a zatim je na Telegramu podelio video-snimak televizijske mreže "OAN" kojim i potvrđuje svoje reči. 

- Možete li da verujete? Nije ni čudo što naša zemlja ide dođavola - napisao je Tramp uz video-zapis sa Bajdenove konferencija za novinare koju je održao u Kornvolu, u Engleskoj.

 

 

Mediji su preneli da su na "puškicama" bili odgovori na moguća novinarska pitanja, među kojima i ona koja bi se mogla odnositi na Ministarstvo pravde.

​Tako su neki od pripremljenih odgovora glasili: "Tramp zloupotrebio ovlašćenja", "Sada mi to moramo da raščišćavamo", "Trampovo Ministarstvo pravde van kontrole" i slično. 

 

 

Inače, to nije prvi put da je Bajden koristio "puškice", podseća Sputnjik. Zapadni mediji su preneli da je on s podsetnikom došao i na sastanak s ruskim liderom Vladimirom Putinom, a koristio ih je i na svojoj prvoj konferenciji za novinare u martu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading