(VIDEO) POKUŠAO DA OBORI GINOSOV REKORD I MOTOROM PRELETI 107 METARA! Objavljen zastrašujući snimak poslednjih trenutaka života KASKADERA!

Autor: Republika

Svet

19.06.2021

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki kaskader Aleks Harvil (28) stradao je dok je pokušavao da obori Ginisov, ali i sopstveni rekord od 90 metara preleta motociklom, ostavivši iza sebe suprugu i dvoje dece, od kojih je jedno jednomesečna beba.

RepublikaFoto: printscreen/DubseaTV/Twitter
Aleks Harvil je pokušao da obori Ginosiv rekord u dužini preleta motorom   

Američki kaskader Aleks Harvil (28) poginuo je u pokušaju da obori svetski i Ginosov rekord u najdužem skoku na motociklističkoj rampi, pri čemu su poslednji trenuci njegovog života zabeleženi na zastrašujućem video-snimku.

Na zapisu se vidi kako mladi avanturista, u pokušaju da preleti 107 metara motorom, a zatim da se bezbedno "prizemlji" na zemljanoj uzvišici, udara o nju ogromnom snagom, nakon čega pada s motora. Ključna stvar je što mu je od siline udarca spala kaciga, te se veruje da su povrede glave bile toliko strašne da mladić nije uspeo da preživi. 

- Ja sam medicinska sestra po struci, ali ono što sam videla me je duboko potreslo. Kada sam videla da on leti na jednu, a kaciga na drugu stranu, znala sam da nije dobro - ispričala je jedna od gledateljki šoa u Vašingtonu u sklopu kog je Aleks uvežbabao prelet. 

Brojne medicinske ekipe bile su u pripravnosti budući da se znalo u kakvoj opasnosti je mladi kaskader. Do njega su posle pada stigli za malo više od dva minuta, ali je i to, kako se ispostavilo, ipak bilo prekasno.           

 

 

Lokalne novine Kolumbia Bejsin Herald prenele su kako je Aleks u vazduhu izgubio dodir s motociklom, a da mu je zatim pala kaciga, što je najverovatnije uzrok fatalnog ishoda. 

Ipak, obdukcija, čiji će rezultati biti objavljeni u petak, pokazaće od čega je tačno umro.  

 

 

Inače, najveća ironija u priči mladog Aleksa je što je on želeo da obori sopstveni rekord koji je postavio 2013. kada je motorom uspeo da preleti neverovatnu razdaljinu od 90 metara.

Motor je, kako prenose američki mediji, počeo da vozi već sa četiri godine i veoma rano pokazao interesovanje za ekstremnim sportovima. Iza sebe je ostavio suprugu Džesiku i sinove, Vilisa (5) i Votsona koji je rođen samo mesec dana pre Aleksove tragedije. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading