OVDE VAKCINISANIMA NIJE DOZVOLJEN PRISTUP: Osećamo se nelagodno u blizini tih ljudi, NISU DOBRODOŠLI!

Autor: Republika

Svet

16.06.2021

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnici prodavnice tradicionalne nošnje u nemačkom gradu Hofu odbijaju da u svoj lokal prime one koji su dobili vakcinu protiv koronavirusa, a njihovi razlozi su više nego bizarni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija 

Vlasnici jedne prodavnice tradicionalnih nošnji iz nemačkog grada Hofa u saveznoj pokrajini Bavarskoj natpisom na izlogu jasno su poručili ko je kod njih dobrodošao, a ko nije. 

- Ulazak dozvoljen samo nevakcinisanim osobama - napisali su oni na vratima specijalizovane prodavnice  Trachtenlod’n Wolperdingar, koju vode od 2015. godine. 

Kako su rekli lokalnim medijima, tim potezom oni žele da zaštite svoju specijalizovanu radnju jer se osećaju nelagodno u prisustvu ljudi koji su se vakcinisali protiv koronavirusa. 

- Osećamo se nelagodno u blizini ljudi koji su se pelcovali. Ostajemo pri svom mišljenju i znamo da nismo sami u tome. Ove vakcine protiv koronavirusa nisu testirane. Sva druga cepiva uvek su testirana, to uopšte nije problem, ali mi ovom leku ne verujemo - rekao je vlasnik prodavnice u razgovoru za inFranken.de. 

On i njegova supruga pandemiju su preživeli bez infekcije.

- Zdravi smo godinu i po i želimo da takvi i ostati - rekao je taj Nemac i dodao kako mu je trgovina zbog KOVIDA-19 skoro propala.

- Ovo je mali, sezonski butik, a prošle godine imali smo pad prodaje od čak 90 odsto - požalio se on. 

Inače, u bavarskom Hofu je stopa vakcinacije veća od 57 odsto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
boki

16.06.2021 10:20

Bogami i ja isto nesto su bledi ispijeni nervozni....ko zivi zombiji