ŽENA NESTALA PRE 11 GODINA ŽIVELA NA 500 METARA OD ROĐENE KUĆE! Novi šok usledio tek u policiji!

Autor: Republika

Svet

11.06.2021

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indijka po imenu Sajita (34) živela je poslednjih 11 godina kod partnera u kući a da to nisu znali ni njeni, a ni njegovi roditelji, s kojima je delio kuću.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Sajita je pobegla sa Alinčuvatilom Rahmanom davne 2010. godine.

Prvo su se smucali po okolini Palakada, a onda je momak došao na ideju da se useli kod njega u sobu, u kuću koja je samo 500 metara udaljena od njene, piše Indianexpress.com.

Sajita je nestala jer je znala da njena porodica neće odobravati vezu sa čovekom druge vere, pa se plašila njihove osvete u slučaju da saznaju za to. Ono što je najluđe u priči je što Alinčuvatilovi roditelji nisu 11 godina posumnjali da je još neko pod njihovim krovom.

Sajitu je otkrio Alinčuvatilov rođeni brat Bašir koji je ponekad dolazio kući da spava, budući da je mornar.

- Svaki put kada bi poželeo da uđem u njegovu sobu, podivljao bi. Da nešto nije u redu otkrio sam kada sam dve noći zaredom čuo neko komešanje u toj sobi. Pitao bih ga ujutro ima li tu još nekog, a on bi skretao s teme, izbegavao bi odgovor. Na kraju sam ih uhvatio u zasedi. Šokirao sam se kada mi je priznao da je devojka tu već 11 godina - kaže Bašir Rahman.

Kada se klupko odmotalo do kraja, Alinčuvatil je zamolio policiju da zaštiti Sajitu od njene familije. Naglasio je da je ona sve vreme bila kod njega svojom voljom, kao i da zbog nemaštine nisu imali drugo stambeno rešenje za život.

- Alinčuvatil je imao katanac na vratima svoje sobe. Hranu je stalno donosio unutra, a devojka bi u toalet išla samo noću ili kad on u toku dana proveri da nema nikoga. Nabavio joj je TV i slušalice da se ne čuje kad ga gleda ili pak, sluša muziku.

Najveći šok za obe porodice usledio je u policijskoj stanici – Alinčuvatilu i Sajiti dozvoljeno je da i dalje žive sa katancem na vratima, ako treba do kraja života.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading