BUM! TRAMP POSLAO BRUTALNU PORUKU BAJDENU: Tiče se Putina i neće se svideti šefu Bele kuće!

Autor: Republika

Svet

11.06.2021

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši američki predsednik Donald Tramp poželeo je svom nasledniku, aktuelnom američkom lideru Džozefu Bajdenu, da ne zaspi na sastanku sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da mu prenese pozdrave.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tramp i Bajden

- Srećno Bajdenu u pregovorima sa predsednikom Putinom. Nemojte da zaspite na sastanku i molim vas da mu (Putinu) prenesete moje najlepše želje - rekao je Tramp.  

Tokom predizborne kampanje, bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država više puta je svog protivnika nazivao „pospani Džo“.

Tramp je primetio da je njegov sastanak sa ruskim predsednikom u Helsinkiju 2018. godine bio „odličan i vrlo produktivan“.

Prethodni američki lider izrazio je uverenje da su Sjedinjene Američke Države, uprkos tvrdnjama medija, „na tom samitu mnogo postigle, uključujući i poštovanje predsednika Putina i Rusije“.

Sastanak Putina i Bajdena održaće se 16. juna u Ženevi. Kremlj je saopštio da predsednici nameravaju da razgovaraju o rusko-američkim odnosima, strateškoj stabilnosti, kao i o borbi protiv kovida 19 i rešavanju regionalnih sukoba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading