(UZNEMIRUJUĆI SNIMAK) IZUBIJALA STJUARDESU USRED AVIONA ZBOG MASKE! Izbila joj zube i unakazila lice!

Autor: Republika

Svet

10.06.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je privela Amerikanku Vivijen Kvinonez (28) zbog fizičkog napada na stjuardesu prilikom leta iz Sakramenta u San Diego prošlog meseca.

RepublikaFoto: printskrin/youtube

Prema iskazima svedoka, do fizičkog nasrtanja žene na zaposlenu Sautvest Erlajnsa došlo je nakon što ju je u nekoliko navrata zamolila da pravilno nosi masku preko nosa i usta, kao i svi ostali putnici, i pridržava se pravila u avionu.

Kvinonez se svaki put oglušila, a kada je stjuardesa već izgubila strpljenje i podigla glas, žena joj je uzvratila udarcima u lice. Pritom joj je izbila dva zuba.

Daljem fizičkom napadu isprečio se drugi putnik, koji je 28-godišnjakinju usmerio na njeno mesto.

Ceo napad snimila je 57-godišnja Mišel Maner koja se vraćala sa godišnjeg odmora.

- Pet minuta pre obračuna došlo je do verbalnog sukoba. Primetila sam vrištanje na obe strane. Svađale su se oko pravilnog nošenja maske preko nosa - rekla je ona i dodala kako je već imala uključenu kameru u trenutku napada.

- Fokusirala sam se na to da mobilni telefon držim što pravilnije, kako bih zabeležila situaciju i imala dokaz.

Kad je avion sleteo u San Dijego, putnici su morali da ostanu na svojim mestima do dolaska policije koja je obavila ispitivanja i privođenje Vivian Kvinonez. S obzirom na to da je napad počinila na letu, optužba je automatski na saveznom nivou.

Aviokompanija Sautvest nije sa imenom svoje stjuardese izašla u javnost, a napad je strogo osudila.

- Ne dozvoljavamo, niti tolerišemo verbalne ni fizičke napade na naše kabinsko osoblje koje je tu kako bi garantovalo sigurnost svim putnicima - saopštili su iz avioprevoznika.

Osim kazne koju tek treba da utvrdi sud, Kvinonez je doživotno zabranjeno da putuje Sautvestom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading