OTKRIVENO KAKO JE GEJTS VARAO ŽENU! Njegovi saradnici iz Majkrosofta ispričali neverovatne detalje, PO LJUBAVNICE IŠAO PORŠEOM!

Autor: Republika

Svet

08.06.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki magazin Veniti fer objavio je nekoliko svedočenja ljudi koji su nekada radili za kompaniju "Majkrosoft", milijardera Bila Gejtsa, a po kojima je on imao razvijenu čitavu strategiju viđanja sa ljubavnicima dok je bio u braku sa suprugom Melindom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melinda Gejst i njen suprug Bil objavili su u februaru da se rastaju nakon 27 godina braka 

Američki milijarder i osnivač kompanije "Majkrosoft", Bil Gejts, ponovo se našao u srcu skandala nakon što su nekadašnji radnici u njegovoj korporaciji za magazin Veniti fer otkrili na koji je način on varao svoju suprugu Melindu, što se na kraju, ove godine u februaru, završilo slomom njihovog 27 godina dugog braka. 

Bivši zaposleni u "Majkrosoftu" su ispričali kako je njihov šef na posao dolazio u mercedesu, a zatim odlazio u smeđe-zlatnom poršeu koji bi mu dovezao asistent i to na, kako su tvrdili, nenajavljene sastanke. 

- Pretpostavljali smo da to radi kad ide da se nađe s drugim ženama. Znao sam i da često ide na neke sastanke koji nisu bili navedeni u njegovom kalendaru - rekao je jedan radnik "Majkrosofta" za Veniti Fer, ne želeći da njegovo ime bude objavljeno. 

Kako je ispričao, svi zaposleni su morali da potpišu ugovore o tajnosti prema kojima im je bilo zabranjeno da govore o Gejtsovom načinu upravljanja kompanijom.

Inače, dva izvora su rekla časopisu i da je neko iz Melindinog kruga sarađivao s privatnim istražiteljem što je na kraju i dovelo do podnošenja zahteva za razvod, piše Blic. Otkrića privatnog istražitelja bi navodno trebalo da budu uključena i u brakorazvodnu parnicu, međutim, Gejtsovi portparoli su odbacili te navode tvrdeći da niko iz njihovog okruženja nije angažovao detektive.  

Podsetimo, u maju je Njujork tajms izvestio da se Gejts često udvarao ženama koje su radile za njega dok je bio predsednik "Majkrosofta". Jednoj je navodno poslao mejl s pozivom na večeru, dok je drugu na susret navodno pozvao dok su bili zajedno na službenom putu. Nekoliko sadašnjih i bivših zaposlenih za Tajms su tad otkrili kako su ti incidenti doveli do stvaranja neugodnog radnog okruženja, a Gejtsov lični život je postao meta tračeva među zaposlenima.

Zbog svega toga je 2019. upravni odbor "Majkrosofta" otvorio istragu o Gejstovom ponašanju, nakon čega je on istupio iz odbora, a firma unajmila advokatsko društvo da ispita navode.

- Njegova odluka o odlasku iz upravnog odbora nema nikakve veze s tom aferom - rekla je tada milijarderova portparolka, dok je Gejts odluku opisao kao "nepromišljenu i deo prošlosti".

Jedan bivši zaposleni nazvao ga je "neumoljivim" i "snishodljivim". "Postavio bi vam pitanje, a kad biste odgovorili, pogledao bi vas i rekao: 'To NIJE pravi odgovor!'", opisao je iskustvo rada s Gejtsom.

Bil i Melinda Gejts su u braku bili 27 godina. Upoznali su se krajem 1980-ih kada se Melinda pridružila Bilovoj firmi "Majkrosoft", a venčali su se 1994. godine. Imaju troje dece.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading