TRAMPA NAPALI DA JE OBUKAO PANTALONE NAOPAKO?! Ovaj snimak sa nastupa bivšeg predsednika Amerike BACIO JE SVET U TRANS!

Autor: Republika

Svet

07.06.2021

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki predsednik Donald Tramp održao je tokom vikenda drugi govor otkad je u januaru napustio Belu kuću, ali je, nakon bombastičnih izjava i napada na račun Džoa Bajdena i Entonija Faučija, pažnju na drugu stranu odvukao fotomontiran snimak njegovog stajlinga.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Donald Tramp održao je tokom vikenda drugi govor otkad je napustio funkciju u januaru   

Bivši američki predsednik Donald Tramp održao je tokom vikenda drugi govor otkad je u januaru ove godine napustio Belu kuću, u kom je žestoko napao aktuelnog lidera SAD Džoa Bajdena i vodećeg epidemiologa svoje zemlje Entonija Faučija, međutim, jedan detalj sa konvencije republikanske stranke u Severnoj Karolini, gde je nastupao, privukao je posebnu pažnju javnosti i bacio u trans čitav svet. 

Naime, na društvenim mrežama se pojavio montirani video-snimak na kom se Tramp oprašta od pristalica nakon govora, a na kom izgleda kao da je pantalone obukao naopako. 

Nije bilo potrebno mnogo da se na internetu pokrene lavina komentara o izgledu pantalona, koje, em što su se naborale na butinama jer kao da su nategnute onako kako ne treba, em što se na njima ne vidi rajsferšlus. 

 

 

- Pogledajte dobro, Tramp je danas držao svoj veliki govor noseći pantalone naopako. Pogledajte i recite mi da li grešim - napisao je uz snimak na Tviteru Brendon Fridman.  

Niko iz Trampovog tima nije komentarisao šale na njegov račun, ali se ubrzo pojavila informacija da je snimak montiran, uz komentar da je cilj takvog poteza diskreditacija svega onoga što je bivši čelnik SAD govorio tokom nastupa. 

Inače, bivši predsednik Amerike se tokom konvencije zahvalio republikancima na ogromnoj podršci, a zatim najavio nešto što niko nije očekivao. 

- Vratićemo Senat, vratićemo Predstavnički dom, vratićemo Belu kuću. To će se dogoditi mnogo pre nego što mislite, to će zaista biti nešto posebno - rekao je Tramp i izazvao salve komentara na račun toga šta je tačno time želeo da kaže.   

Snimak te Trampove izjave objavljen je na Jutjub kanalu Nacionalnog republikanskog senatorskog komiteta, koji prikuplja sredstva, a donatorima je poslat u subotu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading