(FOTO, VIDEO) DEVOJČICU UDARIO GROM, PA JE PREGAZIO AUTOMOBIL! Stravično nevreme izazvalo nezapamćenu tragediju, BUJICA NOSI VOZILA!

Autor: Republika

Svet

06.06.2021

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezapamćena tragedija dogodila se usled nevremena praćenog jakim pljuskovima, udarima gromova i vetrom olujne jačine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Stravično nevreme izazvalo nezapamćenu tragediju 

Zastrašujuće nevreme praćeno jakom kišom, udarima groma i vetrom olujne jačine pogodilo je veće delove Nemačke, pri čemu je jedna osoba stradala, dok je dvanaestogodišnja devojčica bori za život.

Nesrećno dete najpre je udario grom usled čega je ono palo na ulicu, gde ga je zatim pokosio automobil. Samo pukom srećom, vozilo se zbog nevremena nije kretalo velikom brzinom pa nije najjačim intenzitetom udarilo devojčicu.

Ona se, ipak, s teškim telesnim povredama bori za život u bolnici. 

Nevreme kakvo se ne pamti mesecima izazvalo je tokom vikenda probleme na većem delu teritorije Nemačke, pa je tako potopljena glavna železnička stanica u Štutgartu, dok je nivo vode u drugim mestima dostizao visinu i do 30 centimetara.

U Bavarskoj su obilne kiše poplavile puteve, i dovele do nekoliko saobraćajnih nezgode. Voda je ulazila i u domaćinstva, a poplavljeno je i više podruma.

​Iz policije su saopštili da su situaciju dodatno pogoršali začepljeni odvodi.

 

 

U Esenu je nekoliko ljudi ostalo zarobljeno u jednom lokalu, a u Mosbahu je bujica nosila automobile, prenosi "Blic".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading