(FOTO) MLADA NA SVADBI UMRLA OD INFARKTA, ALI MLADOŽENJA NIJE ODUSTAO OD VENČANJA! Odmah je odabrao drugu devojku i to ne bilo koju!

Autor: Republika

Svet

05.06.2021

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladoženja Mangeš Kumar iz indijske provincije Utar Pradeš je nakon kratkotrajnog tugovanja s članovima obe porodice nastavio s veseljem s novom mladom, dok je telo Surabi, preminule od infarkta, ležalo u drugoj prostoriji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

Nesrećna Indijka, koja je u medijima imenovana samo kao Surabi, odjednom se srušila na samom početku ceremonije venčanja sa svojim budućim suprugom Mangešom Kumarom iz provincije Utar Pradeš, preminuvši na licu mesta usled iznenadnog srčanog udara, međutim, uprkos tom tragičnom icidentu svadba nije otkaza. 

Naime, kako je objavio indijski list "Tajms of Indija", mladoženja je odlučio da se sa venčanjem ipak nastavi i to nakon što je posle kratkotrajnog oplakivanja smrti devojke i pregovora sa članovima obe porodice, on rešio da oženi mlađu sestru preminule žene, Nišu. 

Da stvar bude bizarnija, mediji su preneli kako su porodice, nakon što je lekar konstatovao smrt Surabi, rešile da njeno telo samo na kratko odpreme u drugu prostoriju i nastave s protokolom. 

 

Inače, čak 90 odsto brakova u Indiji je ugovoreno, pa se veruje i kako je venčanje Surabi i Mangeša bilo više poslovni dogovor nego ljubavni odnos.

 

I pored toga, mnoge je priča zaprepastila, zbog čega se pomislilo i kako je u pitanju scenario za neku telenovelu.

 

- Verovatno je da su roditelji rešili da mlađu ćerku udaju za mladoženju jer su želeli da sve ostane unutar porodice. Moja majka je bila u sličnoj situaciji kada je moja strina umrla na porođaju, pa je postojala ideja da se ona uda za mog strica. Pri ugovaranju brakova se ide na toliko provera da je prirodno da svi želimo da ostanemo unutar porodice - ispričala je Rada Patel, osnivačica jednog od najpoznatijih sajtova za spajanje ljudi i porodica u Južnoj Aziji.                   

 

Ipak, za pojedine članove porodice preminule Surabi, nije bilo prirodno da se veselje nastavi. 

- Bilo je bizarno da se nastavi venčanje moje mlađe sestre dok je dtelo druge sestre ležalo u drugoj sobi - rekao je Surabin brat Saurab za Tajms of Indija, dok je ujak Adžab Sing istakao kako nikad nije prisustvovao događaju koji mu je izazvao toliko pomešanih emocija. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading