(FOTO) SKANDAL NA TELEVIZIJI! Voditelj čitao vesti bez pantalona, ceo SVET u ŠOKU!

Autor: Republika

Svet

04.06.2021

08:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj čita vesti bez panatlona.

RepublikaFoto: printskrin/tviter
Šon Lej

Voditelj BBC-a nosio je šorts i brodarice dok je čitao ozbiljne informativne vesti u sredu.

Šon Lej (51) nosio je sako i kravatu ali su oštrooki gledaoci odmah spazili da ispod pojasa nije toliko uštogljen – nosio je bermude i brodarice – dok je čitao vesti o koronavirusu i političkom haosu u Izraelu.

Snimak je odmah postao hit na društvenim mrežama, gde se slike masovno dele i ostavljaju šaljivi komentari,  naročito jer su se njegovi gosti svim silama trudili da ne prasnu u smeh tokom razgovora o ozbiljnim pitanjima. Lej nije odustao od neuobičajene modne kombinacije ni do kraja dana, osim što je predveče nosio naočare za čitanje.

 

 

Lej je i krajem aprila primećen kako čita vesti u bermudama, a britanski tabloidi su tada preneli da ovaj prezenter koji živi u zapadnom Londonu voli da šeta po gradu u kratkim pantalonama kako bi pocrneo.

 

 

Lej je dugogodišnji saradnik BBC-a, koji je odbio da komentariše prestup, a vodio je i emisije posvećene serijalu Doktor Hu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading