BRZO JE DOBIO POMOĆ MEŠTANA: Nakon što je majku ubila struja otac se BORI da potomci PREŽIVE! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.05.2021

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jednom češkom selu stanovništvo pomaže ocu rodi da sačuva svoje potomstvo nakon što je ženka nažalost uginula pri sletanju na visokonaponske kablove. Fotografije tate rode koji je ostao sam, dok pokriva mladunce krilima štiteći ih od vetra i nepovoljnog kišnog vremena, obišle su svet.

RepublikaFoto: youtube.com/SATAN S.R.O.

Sve je krenulo 23. maja kada su četiri male rode iz Češke nedavno ostale bez majke. Sve zbog visokonaponskih kablova koji su je ubili. Ali, rodice nisu ostale potpuno same. Za njih se pobrinuo otac koji je izgubio svoju partnerku i koji sam mora da se suoči sa roditeljskim poteškoćama. On mladunce retko kada ostavlja same, a kako bi im bilo toplije - leži na njima baš kao što bi majka radila.

Ispostavilo se da je usred ove tragedije, usamljena roda brzo dobila pomoć. Meštani Šandor Havran i Jiri Zeman, odlaze u gnezdo dva puta dnevno kako bi obezbedili ovoj porodici hranu koja im je potrebna.

Ispod video snimaka se mogu naći nove informacije u vezi sa ovom porodicom roda, a neke nekad i nisu najlepše. Tako je vlasnik kanala obavestio da je 28. maja, tata roda kojeg su nazvali Bukaček, izbacio četvrto i najslabije razvijeno mladunče iz gnezda. On je zamolio sve gledaoce da razumeju da roda nije čovek, već životinja koja se vodi instinktima i borbom da zdravo potomstvo preživi. Ljudi hrane ptice dva puta dnevno - u 6 sati ujutru i u 18 časova.

- Trudimo se da ih hranimo tako da ne moramo da vadimo ptiće iz gnezda. To zahteva puno snage. Držite palčeve za nas i za rode - izjavili su za "Onet.pl" ovi divni ljudi. Hrabri tata i njegovo potomstvo mogu da se prate i uživo, a kamera je postavljena odmah pored ptičjeg gnezda i beleži šta porodica roda trenutno radi, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading