BRAĆA "ZARATILA" ZBOG MAJKE DAJANE! Hari postavio jedan uslov, ako se ne ispuni - NE DOLAZI NA POMEN!

Autor: Republika

Svet

28.05.2021

10:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prinčevi Vilijam i Hari objavili su još 2017. da će obeležavanje 20 godišnjice smrti njihove majke Dajane, kao i njenog rada za vreme života biti održano 1. jula 2021. u vrtu Sanken palate Kensington, na dan kad bi tragično preminula princeza proslavila 60. rođendan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vilijam i Hari

Međutim, od tada se mnogo toga desilo u kraljevskoj porodici, braća se se otuđila usled Harijevog napuštanja zvaničnih dužnosti i odlaska sa porodicom u Kaliforniju, a sada su u "ratu" oko odavanja pošte Dajani, saznaje “Radar”, a prenosi Blic.

Hari bi do početka jula trebalo da se vrati u Britaniju kako bi zajedno sa Vilijamom prvog dana u mesecu otkrio novu statuu svoje majke, a termin porođaja njegove supruge Megan, s kojom već ima sina Arčija, nezgodno se poklapa sa njegovim putom.

- Hari zahteva da Megan bude deo zvanične ceremonije. Ona neće moći lično da dođe zbog drugog deteta koje očekuju, ali Hari zagovara da se izjave koje je pripremila Megan uključe u događaj ili da se video poruka njegove žene objavi u medijima istog dana kad braća otkriju statuu – rekao je izvor “Radara”.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl

Ako se Harijevi zahtevi ne ispune, kraljevska porodica strahuje da će princ uraditi “nezamislivo” i odbiti da se i sam pojavi.

- Veoma je moguće da se Hari neće vratiti u Britaniju zbog tog događaja – kažu insajderi.

- Hladnoća koju je Hari primio na sahrani princa Filipa nije od pomoći. Hari je bio potresen ne samo reakcijom svoje porodice već i negativnim medijskim izveštavanjem koje je primio tokom svog kratkog boravka. Sada može da odustane od planiranog puta.

"Kako će se suočiti sa porodicom?"

Izvori “Pejdž siksa”, međutim, tvrde da Hari “apsolutno” planira da se priključi Vilijamu na otkrivanju statue princeze Dajane, ali se insajderi u palati plaše kako će se princ “suočiti sa porodicom”.

- Niko neće reći Hariju da ne dolazi, ali kako će se suočiti sa porodicom? – rekao je izvor iz palate “Pejdž siksu”.

- Hari i dalje dolazi, tako nam je rečeno, ali kako će se sve to odvijati? Da li će se prosto pojaviti tog dana, a da ih prethodno nije video (porodicu)?

Drugi izvor je ukazao da je odnos dva brata bio “užasan” od Megzita, nakon što su Hari i Megan dali intervju Opri Vinfri, a u međuvremenu je Hari dao nov intervju.

- Samo se jedna stvar slaže na drugu – rekao je.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Intervju koji su Hari i Megan dali Opri uzburkao javnost

“Pejdž siks” piše da status ceremonije otkrivanja Dajanine statue zavisi od vremena dolaska Harijeve ćerke – očekuje se da će se Megan uskoro poroditi.

Još pre sahrane princa Filipa, koji je umro 9. aprila u 99. godini života, najavljeno je da Hari i Vilijam neće hodati jedan pored drugog u procesiji do kapele, kako bi se “umanjila nelagoda” nakon Megzita. Ipak, braća su primećena kako nakon sahrane idu zajedno i razgovaraju, što je bio njihov prvi javni susret otkako je Hari napustio zemlju i otišao u Kaliforniju.

Pre nego što je Megan zatrudnela drugi put, u avgustu 2020. je objavljeno da će ona sa Harijem i Arčijem biti prisutna na otkrivanju Dajanine statue. Megan i Hari objavili su u februaru da očekuju drugo dete – devojčicu kako su u martu otkrili u bombastičnom intervjuu Opri Vinfri koji je dodatno uzdrmao već zategnute odnose s ostatkom kraljevske porodice. Smatra se da je termin porođaja sredinom juna ili početkom jula.

Rođenje ćerke dalo bi mi prigodan izgovor, navodi “Radar”. Izvor portala rekao je da su dizajn Dajanine statue “potpisali” Hari i Vilijam.

- Čak i kad je Hari napustio Britaniju informisali su ga redovno o napretku radova i primao je fotografije. Ono što se sada dešava slomilo bi Dajani srce – rekao je izvor.

- Dajana je volela da provodi vreme u vrtovima palate Kensington. To je bilo njeno mesto za bekstvo i sklonište. Brala bi cveće iz vrta za svoj sto. Njena dva dečaka su izabrala savršeno mesto za statuu, sada samo da se nadamo da će obojica biti tamo na njenom otkrivanju - dodao je on.

Prašina koja se podigla nakon što su Hari i Megan otkrili Opri detalje kraljevskog života nije se pravo ni slegla, a otuđeni princ je u međuvremenu dao još jedan intervju. On se prošle nedelje pojavio u epizodi podkasta Daksa Šeparda "Armčer ekspert", gde je govorio o svom ocu, princu Čarlsu i patnjama odrastanja uz njega. Nakon ovog su kraljevski pomoćnici rekli “Indipendentu” da je ostatak porodice “zaprepašćen kako je Hari to mogao da uradi kraljici kada je vojvoda od Edinburga tek sahranjen”.

Viši pomoćnici u Bakingemskoj palati navodno su pozvali Harija i Megan da se odreknu svojih titula.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading