BRITANSKI LIST IZREŠETAO PRINCA HARIJA: Kako dobijanje vikendice, osoblja i SVIH mogućih privilegija neko može nazvati - ZANEMARIVANJE?

Autor:

Svet

22.05.2021

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Možda postoji određena doza ironije u najnovijem televizijskom nastupu princa Harija u emisiji 'Ja kojeg ne možete videti' u kojoj je otvorio dušu Opri Vinfri", piše kolumnistkinja Dejli Mejla Sara Vajn.

RepublikaFoto: instagram.com/princeharry_official_
Princ Hari

- Postoji li neka strana Harija koju nismo videli otkako su se Megan i on odselili u SAD kako bi, po njihovim rečima, vodili miran život udaljen od medijske pažnje? - pita se Vajnova.

Kako dalje navodi, bilo da se princ vozi "dabl-deker" autobusom sa svojim prijateljem (poznatim američkim voditeljem) Džejmsom Kordenom, ili pojavljuje na "Vaks Lajv" koncertu pored Džej Lo i Selenom Gomez, jedva da prođe dan bez njegovih poteza koji privlače pažnju na ovaj ili onaj način.

Ovog puta on je snimljen tokom EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing) tj. terapije desenzitizacije i reprocesiranja uz pomoć pokreta očiju, dok zatvara svoje oči i tapše po ramenima. Ovaj proces je smišljen kako bi pomogao ljudima da se izbore sa traumama, u ovom slučaju Harijevom anksioznošću zbog povratka u London gde se, kako kaže, oseća kao "lovina".

U međuvremenu, njegova porodica u rodnom kraju ponovo dobija standardan tretman njegovih napada. Ovaj put ih optužuje da su ga "totalno zapostavili" i prisilili Megan i njega da ćute. 

Takođe, Hari kleveće oca da nije učinio dovoljno da prekine "začarani krug" bola i patnje koji je okarakterisao njegovo detinjstvo. 

- Konkretno koji deo dobijanja potpuno obnovljene vikendice u okolini zamka Vindzor, zajedno sa "armijom" osoblja i gotovo svim privilegijama koje možete zamisliti, se može nazvati "zanemarivanjem" je možda nešto što obični ljudi poput mene jednostavno ne mogu shvatiti - konstatuje autorka.

Što se tiče prisiljavanja na ćutanje, u ovom trenutku jednostavno ne možete da ne pomislite:

- Da je bar tako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading