"PUTIN TREBA DA VLADA EVROPOM"

Autor: Tanjug

Svet

26.11.2017

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši izvršni direktor šampionata "Formula 1", Berni Eklston koji pored sporta ima i druga različita interesovanja kao što je politika, izjavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin čovek koji ga je najviše impresionirao.

RepublikaFoto: Tanjug/Ap
Berni Eklston i Vladimir Putin

Eklston smatra i da bi Putin trebalo da vlada Evropom, jer, kako kaže, ispunjava svoja obećanja.

- Iskreno govoreći, mislim da je čovek koji me je najviše impresionirao i koji bi trebalo da vlada Evropom - gospodin Putin, jer ako on obeća da će nešto uraditi, on to i uradi… On je prvoklasna osoba - rekao je Eklston u intervjuu za "Fajnenšel tajms".

Upitan da li to znači da odobrava "sklonost ka autoritarnosti", "nedostatak tolerancije prema političkim protivnicima" i "homofobičnu politiku" ruskog predsednika i njegove vlade on je rekao da to nije ništa loše.

- Kada sam ja išao u školu, ako uradiš nešto pogrešno, nastavnici bi govorili: idi i uzmi knjigu kazni i štap. Idi kod direktora i da dobiješ par ćuški ili nešto slično. Upravo time se on (Putin) i bavi - rekao je Eklston, prenosi Sputnjik.


Kako se navodi, Eklston u poslednje vreme "šokira" britanski establišment - glasao je za izlazak zemlje iz Evropske unije, lepo govori o radu američkog predsednika Donalda Trampa za koga je rekao da je "mnogo učinio za svet". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading