(UZNEMIRUJUĆI FOTO) SAD TE VIŠE NIKO NEĆE HTETI: Ema je mislila da ima savršenog momka, a onda ju je on UNAKAZIO zbog svojih SUMNJI!

Autor:

Svet

21.05.2021

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ema Bignal (33) i Jak Kosta (31) upoznali su se na Tinderu, a nju je oduševio način na koji se ophodi prema njoj. Stvari su krenule nizbrdo kada ju je sad već bivši dečko počeo previše da kontroliše.

RepublikaFoto: facebook
Ema Bignal

Zbog ljubomore napao je kako bi je “poružneo” za druge. Ovaj slučaj je dospeo u javnost prošle godine, a mi vam u celosti prenosimo Emino iskustvo.

Ema je jedne večeri otkrila da je Jak slao eksplicitne poruke drugim ženama, pa mu je prigovorila. On ju je pretukao kako niko više ne bi mogao da je pogleda.

– Jedne noći sam se okrenula na drugu stranu kreveta u želji da zagrlim dečka, ali njega nije bilo. Dozivala sam ga i krenula da uzmem mobilni, ali ni njega nije bilo. Otišla sam po laptop da proverim lokaciju na kojoj se nalazi mobilni i videla da je dve ulice dalje pa sam odmah krenula u potragu. Videla sam Jaka kako sedi u automobilu i prelistava poruke u mom mobilnom – započela je Ema svoju ispovest.

Kada ga je pitala što radi, Jak ju je prostrelio pogledom i zapretio:

– Izgubićeš lepotu. Nijedan muškarac neće te poželeti. Viđaš se sa nekim i sada ću to dokazati.

Nažalost, svoju pretnju je ubrzo i ostvario.

 

 

– Upoznala sam ga na Tinderu u 2018. jer smo imali zajedničke prijatelje. Bio je duhovit i šarmantan, ali i vrlo fokusiran na samoga sebe – provodio je ispred ogledala više vremena nego bilo koja žena koju znam – ispričala je Ema, prenosi Objektiv.

Bilo im je zabavno u početku, a ona ga je čak upoznala i sa svojim sinom Čarlijem, koji je tada imao četiri godine. Njih dvojica su se jako dobro slagali. Ipak, sreća nije dugo potrajala. Jak se ubrzo preselio kod Eme i počeo je da je kontroliše. Postao je paranoičan i nije joj dozvoljavao da ide sama bilo gde. Proveravao joj je mobilni i kritikovao kad god bi se sa nekim videla.

– Trebalo je to odmah da prekinem ili da postavim granice, ali dugo nisam izlazila ni s kim. Sve se dogodilo prebrzo i nisam imala vremena uopšte da shvatim šta se događa. Sviđala mi se pažnja koju mi pruža, ali postajala je sve negativnija.

Posle stravičnog događaja Jak je uhapšen, a Ema je morala na operaciju nosa. Dugo se borila s anksioznošću i nesanicom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading