AMERIKANCI RAZVILI OZBILJAN BIZNIS U SIRIJI: Konvoji ne prestaju da se kreću, bahatost ne poznaje granice!

Autor: Republika

Svet

20.05.2021

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američke snage nastavile su da kradu i pljačkaju sirijske resurse, uključujući naftu, gas i pšenicu, u saradnji sa milicijom KSD-a, dok su konvoji kamiona prevozili ogromne količine ukradenih zrna pšenice iz silosa Tal Alu kroz nelegitimni granični prelaz.

RepublikaFoto: printskrin

Lokalni izvori rekli su SANI da su američke snage izvele transport koji se sastojao od 27 vozila natovarenih ukradenom sirijskom pšenicom iz silosa Tal Alu prema iračkim teritorijama preko nelegitimnog prelaza al- Valid.

U poslednja dva dana američke snage prevezle su u Irak oko 100 vozila i kamiona natovarenih kontejnerima i rezervoarima za naftu i određenim brojem hladnjača u pratnji vojnih vozila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

21.05.2021 09:08

Ako malo bolje razmislite i pokušate bolje da se obavestite, videćete da su sve, baš sve bogate zapadne zemlje bile, mnoge su i sada kolonijalne sile i da su svoje bogatstvo, dobar standard i napredak zemlje stekli pljačkajući zemlje koje su kolonizovali. Negde su ostavljali pustoš da bi svoju zemlju unapređivali.