CEO GRAD ZAVIJEN U CRNO: Omiljeni taksista preminuo od korone, a oproštajna poruka njegove ćerke će vas RASPLAKATI!

Autor:

Svet

14.05.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danijel Kastro, jedan od najomiljenijih taksista iz argentinskog San Huana, preminuo je prošle nedelje od posledica koronavirusa.

RepublikaFoto: facebook.com/Paula Castro
Danijel sa ćerkom

Za njega kažu da je bio istinska legenda ovog grada i njegova smrt pogodila je mnoge stanovnike.

Naročito emotivna, međutim, bila je njegova ćerka Paula, koja se srceparajućom porukom i fotografijama oprostila od oca.

Tata, napustio si me, napustio si sve nas koji smo te voleli. Znam da si se borio do kraja, znam da si bio veliki borac i da to niko neće promeniti. Ponosna sam što sam tvoja ćerka, što imam tvoj karakter. Cenim šta si sve uradio za mene i porodicu. Priuštio si nam dom, obrazovanje, lepe trenutke… Bio si i bićeš najbolji tata na svetu – navela je Paula Kastro oprostivši se od oca na Fejsbuku, prenosi Objektiv.

Volim te, tata. I izvini ako to nisam rekla onoliko puta koliko si zaslužio. Većno ćeš ostati u našim srcima – dodaja je ona uz fotografiju svog oca i nje kada je bila mala.

Danijel Kastro poznat je kao taksista koji je mukotrpno radio i zarađivao hleb za svoju porodicu.

Uvek je bio veseo i raspoložen, čak i kada nije imao razloga za to, a svojom pozitivnom energijom razgalio bi stanovnike San Huana koje je vozio. Čak i oni tužni i nesrećni koji su bili njegove mušterija, iz Danijeleovog taksija izlazili bi sa osmehom na licu, prenosi Tiempo de San Juan.

Pretpostavlja se da je koronavirus dobio na poslu dok je vozio taksi, a stanje mu se nakon nekoliko dana pogoršalo do te mere da je ishod bio fatalan.

Šef Sindikata taksista Valter Fereri takođe se oprostio od sjajnog kolege.

Bio je vrlo dobar čovak, kolege su ga mnogo volele. Napustio nas je prijatelj i brat, izvrsna osoba. Ne mogu da verujem da je otišao,vest o njegovoj smrti deluje mi kao neistina – istakao je Fereri koji ne može da se pomiri sa smrću Danijela Kastra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading