NEMOJTE NIKADA TO DA ČINITE: Uradila tetovažu sa drugaricom, a onda je usledilo saznanje koje joj je UNIŠTILO život! (VIDEO)

Autor:

Svet

10.05.2021

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad se tetovirate, uvek postoji šansa da ćete zbog toga zažaliti kasnije u životu, a upravo se to dogodilo TikTokerki Niki, koja je, poučena sopstvenim iskustvom, upozorila sve da se ne tetoviraju u čast svog najboljeg prijatelja jer bi im to moglo da se obije o glavu.

RepublikaFoto: tiktok.com/stressymessydepressymama

Niki je video objavila kao odgovor na pitanje “Koju grešku ste naučili na težak način i sada biste pomogli drugima da je izbegnu?”, a nije dugo trebalo da video postane hit i da sakupi više od milion pregleda.

– Nemojte raditi tetovažu s najboljom prijateljicom. To je super sve dok ne otkriješ da te suprug vara s njom i dok ti ne preuzme ceo život i ne počne da odgaja decu kao da su njena – rekla je, prenosi Objektiv.

Otkrila je da su bile prijateljice čak 12 godina, a tetovirale su istu tetovažu na zglobu koja je glasila: “Činiš me ludom. Najbolje prijateljice zauvek.”

 

@stressymessydepressymama

#stitch with @themrspedersen I’m okay I’m fine, it’s fine, really I’m fineeeeee! ? #bestfriendgoals #bestfriendscheck #sendwine #therapy #ouchie

♬ original sound - purple_nova143

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading