MUZIKA JOJ UNIŠTILA ŽIVOT: Trčala je kroz park i zastala da promeni pesmu, a onda se u trenutku SVE pogoršalo!

Autor:

Svet

08.05.2021

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Britanka Kejt Smit pretrpela je ozbiljne telesne povrede prilikom noćnog trčanja Kastl Parku u Kolčesteru.

RepublikaFoto: facebook.com/Cait Smith
Kejt Smit

Nju su, naime, napala trojica muškaraca s leđa i ničim izazvani je pretukli.

Usled napada, zadobila je velike modrice na rukama, ogrebotine i modrice na licu, razbijena joj je glava, a oko otečeno.

Kejt je detalje o ovom incidentu podelila na Fejsbuku, upozoravajući druge da budu na oprezu.

– Zastrašujuće je što mladi ljudi poput mene moraju da žive u strahu od neočekivanih napada. Ono što želim je da drugi ljude, ne samo žene, već i muškarci, ne prođu kroz ovo što sam ja prošla – navela je Kejt Smit, rekvaši da će umesto šuma i parkova, za trčanje ubuduće preferirati prometnija područja.

 

 

Napad se dogodio u večernjim časovima, oko 22h, a tvrdi da na tom mestu trči nekoliko puta nedeljno i da nikad do sada nije imala nikakvih problema slične vrste, prenosi Objektiv.

– Na trenutak sam prestala sa trčanjem kako bih odmorila i promenila muziku koju sam slušala. Dok sam gledala u telefon, osetila sam kako su me zgrabili otpozadi, a potom i krvoločno udarali. Kada su me oborili na zemlju, jedan muškarac je sedeo na meni, dok mi je drugi držao glavu pribijenu uz tlo – navela je ona.

Problem je bio što na tom mestu nije bilo ljudi, ali napadači nisu očekivali da će im ipak pružiti otpor.

– Imam sreće što sam žestoka i mogu da pružim otpor. Mislim da nisu očekivali da ću im uzvratiti. Nekako sam im se istrgla i pobegla kući, pošto živim blizu parka. Da je bila neka druga labilnija i ranjivija osoba umesto mene, možda ne bi imala sreće kao ja – zaključila je Kejt.

Policija oblasti Eseks potvrdila je da je istraga o ovom napadu u toku i konstatuju da ovakve stvari nikako ne bi smele da se dešavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading