(FOTO, VIDEO) NA PRVI POGLED IZGLEDAJU KAO NORMALAN PAR, ALI JAVNOST NJIHOVU VEZU SMATRA BOLESNOM! On svojoj supruzi nije samo muž

Autor: Republika

Svet

08.05.2021

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klaus i Žozefin Tim izazivaju ogromnu pažnju medija kako u rodnoj Nemačkoj, tako i širom sveta, budući da im je zakon najmoćnije članice EU dozvolio da se venčaju, pa i da dobiju decu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Žozefin i Klaus Tim ne prestaju da privlače pažnju 

Nemački par, Klaus i Žozefin Tim, u braku su i imaju troje dece i na prvi pogled izgledaju kao svaka  druga "regularna" zajednica u njihovoj zemlji, međutim, njihovu vezu mnogi osuđuju, pa čak smatraju i bolesnom, zbog čega su ne tako mali broj puta gostovali u brojnim emisijama kako bi objasnili svoju priču. 

Naime, Klaus je stariji od svoje supruge 23 godine, što se i vidi, ali to nije ono što mnogima smeta u njihovom odnosu, već činjenica da su, osim što u braku, njih dvoje povezani i krvnim srodstvom. I mnogi bi rekli, ne bilo kakvim srodstvom, budući da je Klaus rođeni Žozefinin stric.

To, međutim, njima nije smetalo da se venčaju, pa ni da dobiju decu jer najmoćnija članica EU brak na toj srodničkoj relaciji smatra legalnim. 

 

 

Klaus je nemačkim medijima ispričao da je Žozefin prvi put video kada je bila beba, a on bio mladić u punoj snazi od 23 godine. S obzirom na to da se nakon toga dugo nisu videli, praktično su se upoznali tek kada je ona napunila 16, a on 39 godina.

Vremešni Nemac otkrio je i da je svojoj sadašnjoj izabranici priznao da gaji prema njoj snažne emocije kada je napunila 19 godina, ali da joj je obećao da joj neće prilaziti sve dok ona sama ne odluči da li želi da ima nešto sa njim.

- Ona je bila ta koja je donela odluku o našoj vezi - rekao je Klaus. 

Njih dvoje su u braku već 14 godina, a venčali su se nakon što su dobili trojke.

Na iznenađenje mnogih, brak između strica i bratanice koji su krvnom srodstvu u Nemačkoj je legalan. Ipak, Timovi su u početku morali da se bore protiv mnogobrojnih predrasuda i da se nose s ružnim komentarima, ali kažu da su sve to izdržali.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading