HARI I MEGAN DONELI VAŽNU ODLUKU, A TIČE SE NJIHOVOG SINA: Nećemo moći da se zaista oporavimo...

Autor: Tanjug, Republika

Svet

06.05.2021

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa apelovali su na one koji žele da proslave drugi rođendan njihovog sina da doniraju novac za plaćanje vakcina protiv koronavirusa zemljama koje su u nepovoljnom položaju.

RepublikaFoto: printscreen/CBSnews
Zabrinuta zbog dostupnosti vakcina: Megan Markl

U zajedničkom saopštenju objavljenom na sajtu fondacije Arčivel princ Hari i njegova supruga Megan su zahvalili onima koji su tokom protekle dve godine u čast Arčijevog rođendana pružali toplinu i podršku njihovoj porodici, zbog čega su "duboko dirnuti", preneo je "Gardijan".

- Nećemo moći da se zaista oporavimo dok svi, svuda, ne dobiju jednak pristup vakcini - naveli su oni u saopštenju.


Donacijom od samo pet dolara možete pokriti troškove jedne doze za nekoga kome je to potrebno, poručili su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.

- Pošto smo uspeli da obezbedimo podršku velikog broja organizacija, tih pet dolara koje date automatski će se pretvoriti u 20 dolara i pokriti troškove četiri doze - navedeno je u saopštenju princa i njegove supruge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading