GEJTS U SRCU NOVOG SKANDALA! Mediji ga optužuju: VARAO JE MELINDU, a evo kako izgleda žena koja je navodno zavela milijardera

Autor: Republika

Svet

06.05.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji širom sveta ne prestaju da bruje o razvodu suosnivača kompanije "Majkrosoft" Bila Gejsta i njegove supruge Melinde, a sad tvrde da je za njihov razlaz navodno kriva Ze Vang, zvana Šeli, koja ima 36 godina i koja radi za njihovu Fondaciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Melinda i Bil Gejts razvode se posle 27 godina braka 

Američki milijarder Bil Gejts, suosnivač kompanije "Majkrosoft" i četvrti najbogatiji čovek na planeti, ponovo se našao u središtu skandala nakon što su ga brojni mediji širom sveta optužili da je imao aferu i da je to razlog za razvod njegovog 27 godina dugog braka sa suprugom Melindom.

Naime, kako je navedeno, on je navodno pao na šarm Kineskinje Ze Vang, zvane Šeli, koja je kao prevodilac zaposlena u Fondaciji Bil i Melinda Gejts. Ona je, međutim, brže-bolje negirala te tračeve, naglasivši da su čista izmišljotina. 

- Najpre sam mislila da će to biti jedan trač i da će svi primetiti da je zasnovan na neutemeljenim tvrdnjama, nisam očekivala da će otići ovoliko daleko i postati još luđe - napisala je ona na svom profilu na kineskoj društvenoj mreži Mandarin. 

Ne zna se šta je tačno dovelo do toga da baš Ze bude dovedena u vezu sa Gejtsom, osim fotografija na kojima se vidi da radi za Fondaciju, međutim, vest o njenoj navodnoj aferi sa milijarderom teškim 130,5 milijardi dolara, "eksplodirala" je na društvenim mrežama poput bombe. 

 

 

- Ona je moja bivša koleginica. U pitanju je potpuno ispravna devojka i osoba vredna divljenja. Ne mislim da bi se ikada mešala u život oženjenih muškaraca. Mislim i osećam da ona nikad ne bi uradila takvu stvar - napisala je Zeina poznanica Li Donglei.

Inače, u pitanju je žena koja je rođena u kineskoj provinciji Guangdžou, ali je emigrirala u SAD i danas živi u Sijetlu. Nije udata. 

 

 

Podsetimo, Bil Gejts i njegova supruga Melinda objavili su da se rastaju nakon skoro tri decenije braka, zbog čega su mediji širom sveta počeli da se bave pitanjem raspodele bogatstva. Spekuliše se da bi, ukoliko imovinu podele 50:50, Bil Gejts sa četvrtog mogao da padne na 17. mesto na listi najbogatijih ljudi sveta. 

Par je objavio da će u budućnosti nastaviti da zajedno rade na razvoju Fondacije "ali da više ne mogu da rade na unapređenju svoje veze". Papire za razvod braka je, međutim, podnela Melinda. 

 

         

 

 

 

 

        

 

          

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading