MAJKA IZ PAKLA! Izbola muža jer je mislila da je vara, pa ZAKLALA svoje dvoje dece: Nakon toga uradila NEVEROVATNU STVAR

Autor: Republika

Svet

06.05.2021

09:05

Katarina L. (37) iz ruskog Vladivostoka osumnjičena je da je prošlog četvrtka počinila teško porodično ubistvo. Ova Ruskinja, inače majka troje dece, prerezala je vrat dvoje mališana Viktorije i Dimitrija, a potom nasmrt izbola muža Denisa L, kog je optužila da ju je prevario.

youtube.com/printscreen

Nakon ubistva koje je šokiralo čitavu zemlju, ona se sredila i otišla u bioskop, gde je i uhapšena, a prema izveštaju policije, za vreme privođenja se sve vreme smejala.

Svađa supružnika počela je usled Katarinine ljubomore i izliva besa, nakon čega joj je Denis zapretio razvodom i oduzimanjem starateljstva nad decom, prenosi Dejli star.

Dodatno revoltirana, zgrabila je kuhinjski nož i nekoliko puta ubola muža.

Njihov rođak, koji im je krenuo u posetu, zatekao je Denisovo telo na podu kuhinje umotano u đubretarskim kesama, dok su u sportskoj torbi bila tela dvoje dece sa prerezanim grkljanima, pišu ruski mediji.

youtube.com/printscreen

Navodi se, takođe, da je Katarina napisala ceduljicu šta je uradila i gde je otišla, ostavivši papir na stolu, nakon čega se policija uputila u bioskop i uhapsila je.

Pretpostavlja se da je decu ubila napresredno nakon muža, dok je njihovo treće dete u tom momentu bilo u vrtiću.

U policijskim spisima se takođe navodi da je Katarina L. toliko snažno preerezala vratove malenoj Viktoriji i Dimitriju da im je umalo odrubila glave.

youtube.com/printscreen

- Tokom istrage prikupljani su važni dokazi koji će pomoći da se uspostavi tačna slika onoga što se desilo - navela je Avrora Rimskaja, zvaničnica ruskog Istražnog komiteta.

Katarina L. odvedena je u pritvor, a narednih dana biće podvrgnuta psihološkoj proceni.

Komentari (0)

Loading