ČUDO NEVIĐENO! Žena doživela ŠOK kad je došla da se PORODI, OVO NA ULTRAZVUKU LEKARI NISU VIDELI!

Autor: Republika

Svet

05.05.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halima Cise (25) priredila je lekarima ogromno iznenađenje kada je na svet donela čak devet beba, dve više nego što su ginekolozi videli na ultrazvuku, izvestilo je ministarstvo zdravlja u Maliju.

RepublikaFoto: youtube.com/Vida Loca
Foto: Ilustracija

Sve bebe došle su na svet carskim rezom, a Halima se pridružila tek malom broju žena koje su rodile čak devet beba.

Priča o trudnoći Halime Cise okupirala je zapadnoafričku naciju i privukla pažnju tamošnjih čelnika. Kada su lekari u martu rekli da joj je potrebna posebna nega lekara specijalista, privremeni predsednik vlade Bah Ndaw naredio je da se trudnica pošalje u Maroko, gde se porodila u jednoj od tamošnjih bolnica.

Donela je na svet pet devojčica i četiri dečaka.

- Mama i bebe se za sada dobro osećaju - rekla je za AFP malijska ministarka zdravlja Fanta Siby, rekavši da informacije dobija od malijskog lekara koji je pratio Halimu u Maroko.

- Trebalo bi da se vratimo u domovinu kroz nekoliko nedelja - rekla je.

 

 

Međutim, glasnogovornik marokanskog ministra zdravlja Rašid Koudari nema saznanja da se višestruki porođaj dogodio u jednoj od njihovih bolnica.

Lekari su bili veoma zabrinuti za zdravlje trudnice i mališana. Devetorke su izuzetno retka pojava u svetu, a šanse za preživljavanje beba su izuzetno male.

Prvi poznati slučaj devetorki zabeležen je 13. juna 1971. godine kada je jedna Australijanka donela na svet pet dečaka i četiri devojčice. Nažalost, dve su bebe bile rođene mrtve, a ostalih sedmoro nedonoščadi preminulo je u roku od nedelju dana.

Takođe, u Maleziji je Zurina Mat Saad postala majka devetorki 26. marta 1999. godine. Donela je na svet pet dečaka i četiri devojčice, ali nijedna od beba nažalost nije preživela više od šest sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading