IMAM SNIMAK TRAMPA KAKO ORGIJA S PROSTITUTKAMA! Britanski agent MI6 sastavio novi izveštaj o bivšem šefu SAD, a evo šta se krije iza toga

Autor: Republika

Svet

04.05.2021

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristofer Stil, nekadašnji pripadnik britanske obaveštajne agencije MI6 i autor izveštaja iz 2017. o navodnim vezama Donalda Trampa sa Rusijom, sada je ponovo udario na bivšeg američkog predsednika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristofer Stil opet udario na Donalda Trampa

Kristofer Stil, bivši britanski špijun i agent MI6, tvrdi da poseduje snimak kako nekadašnji predsednik Amerike Donald Tramp orgija s prostitutkama, navodeći još i to kako je sastavio kompletan, drugi po redu, izveštaj o donedavnom šefu Bele kuće koji bi "mogao skupo da košta i njega i njegove saradnike".

Najnoviji udar na Donalda Trampa, iako već neko vreme nije na čelu zemlje, podstaklo je pitanje zbog čega je on sada ponovo na udaru, pa je, navode pojedini mediji, jedino objašnjenje za to činjenica da bi 2024. zaista mogao ponovo da se kandiduje na predsedničkim izborima i tako ugrozi eventualni reizbor aktuelnog lidera Džoa Bajdena. 

Stil je, podsetimo, autor izveštaja iz 2017. koji je izazvao neviđenu buru u američkoj, ali i svetskoj javnosti, budući da se u njemu tvrdilo kako je Donald Tramp ruski čovek, pri čemu su objavljeni i navodni "dokazi" da su se njegovi ljudi tokom predsedničke kampanje za izbore 2016. sastajali sa raznim zvaničnicima bliskim ruskom predsedniku Vladimiru Putinu.

Takođe, u prvom dokumentu Stil je tvrdio da je Tramp u vreme kada je vodio takmičenje za "Mis Univerzuma" 2013, pre ulaska u politiku, u Moskvi orgijao sa nekoliko prostitutki, pri čemu su one čak navodno urinirale po njemu. Sada britanski obaveštajac tvrdi da poseduje i snimak tih bludnih radnji, koji je navodno sve ovo vreme bio u rukama ruskih obaveštajaca kako bi mogli da ucenjuju Trampa "ako jednog dana dođe vreme za to".   

Izveštaj od pre četiri godine je pokrenuo Senat i FBI da započnu posebnu istragu o mešanju Rusije u američke predsedničke izbore, ali je na kraju dokument odbačen jer u sebi nije sadržao prave dokaze, već se zasnivao, kako je to objašnjeno iz FBI, na pričama "rekla-kazala". To je sve vreme tvrdio i Tramp.

Ipak, prvi izveštaj je naneo popriličnu štetu njegovom ugledu, ali i karijeri pojedinih njegovih saradnika. Tako je, podsetimo, zatvoren čelnik Trampove kampanje Pol Manafort, kao i savetnik za kampanju Džordž Papadopulos, dok je iz njegovog tima pod pritiscima otišao dugogodišnji saradnik Rodžer Stoun, koji je kasnije osuđen na duže od dve godine robije zbog laganja o ruskom mešanju u američke izbore. 

Stil tvrdi da u drugom izveštaju ima drugačije izvore nego u prvom i da će oni imati ogroman uticaj. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
zorica

06.06.2021 16:48

to su montirani snimci protiv trampa ,cilj da ne bi bio presednik SAD