ZGROZILA SVE PRIZNANJEM: Žena (25) se na prvi pogled zaljubila u starijeg muškarca (77) i udala za njega, a tri meseca kasnije ga OTROVALA!

Autor:

Svet

30.04.2021

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala je jasan plan od prvog dana poznanstva sa žrtvom!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Japanka Saki Sudo (25) pokušala je posle samo tri meseca braka da ubije svog muža, 77-godišnjeg milionera Kosuke Nozakija.

Supruga Nozakija priznala je na sudu da je imala detaljan plan koji bi joj, u slučaju uspeha omogućio lagodan život. Takođe je priznala da joj se muž nikada ni kao osoba nije dopadao, a kamoli kao muž. S druge strane, nije joj bilo teško da glumi zaljubljenost jer je imala viši cilj.

Sudo je pre pokušaja ubistva na internetu u Guglu tražila sve što ima veze sa ubrizgavanjem smrtonosnih injekcija, te je njen zločin i išao tim putem, prenosi Objektiv.

Iako se Nozaki, samoprozvani Don Žuan Japana, u predbračnom ugovoru obavezao da će Saki dati u slučaju razvoda dati kuću vrednu 12 miliona dolara u gradu Tanabeu, to njoj očigledno nije bilo dovoljno.

Nozaki je otkrio policiji kako je otkrio Sudo kao i to zašto za ta tri meseca nije posumnjao u nju.

– Pao sam na aerodromu u Tokiju. Ona se našla tu odmah pored mene. Nisam verovao da je prevarant jer je moj pad bio spontan, slučajan. Ko bi mogao da zna kad ću pasti i prvi mi pritrčati. Tek posle sam saznao da me je sve vreme pratila na aerodromu. Bio sam njena meta i imala je plan kako sa mnom da postupi. I pre braka i za vreme istog bila je uz mene, uvek fina i nasmejana. Nijednim gestom nije se odala – rekao je Nozaki.

Saki Sudo je u međuvremenu, ulaskom u vezu sa “Don Žuanom Japana” prikrila porodici šta zaista radi i javila im je da se seli u Saporo kako bi radila u uspešnoj agenciji za nekretnine. Priču je nafilovala podatkom da joj je velikodušni gazda kompanije čak pronašao i stan.

Pored toga što je pokušala da ga ubije, Saki Sudo je nekoliko dana pre zločina ukrala od muža više od pola miliona dolara iz sefa za koji je znala da ga ne proverava često.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading