ŽENA DŽOGIRALA I U ŠUMI UGLEDALA DILDO-BOMBU! Podigla je čitav grad na noge, a onda je usledilo nešto što niko nije očekivao

Autor: Republika

Svet

30.04.2021

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neimenovana žena je tokom džogiranja u šumi naišla na neobičnu napravu zbog koje su na teren pod punom opremom poslate specijalne policijske snage, kao i deminerska jedinica.

RepublikaFoto: Youtube.com/WELT
Ilustracija 

Nesvakidašnji incident dogodio se u nemačkom gradu Pasauu, nedaleko od granice sa Austrijom, kada je neimenovana žena uspela da čitav grad podigne na noge prijavom da je u šumi, dok je džogirala, naišla na ručnu bombu, ali veoma neobične izrade budući da je ličina na seksualno pomagalo - dildo.  

Nije bilo potrebno mnogo da se na terenu odmah pojave pripadnici specijalnih jedinica, kao i deminerska jedinica pod punom opremom, koji su evakuisali ugroženo područje.   

- Rekla nam je da je pretrnula od straha kada se približila "napravi" i navodno shvatila da je reč o bombi. Ispričala je da joj je predmet ličio na crnu granatu - istakli su pripadnici bezbednosne službe.    

Međutim, njima nije trebalo mngo da ustanove da je u pitanju lažna dojava, te da naprava koju su pronašli ne predstavlja nikakvu opasnost po javnu bezbednost, osim što zagađuje okolinu i plaši slučajne prolaznike. Istakli su da je reč o dildu u kom nema ništa ni nalik eksplozivu. 

- Ekipa je na teren izašla nakon prijave jedne građanke da je u šumi u gradiću Pasau pronašla sumnjivu i potencijalno opasnu eksplozivnu napravu, najverovatnije ručnu bombu. Granata se nalazila u bačenoj torbi koja je bila otvorena. Kad je policija stigla na teren, brzo je utvrdila da bomba nije prava, odnosno da se radi o igrački, napravljenoj od gume - rekli su iz policije u nemačkoj saveznoj državi Bavarskoj i otkrili da su morali da pretražuju internet ne bi li ustanovili o kakvom je tačno predmetu reč. 

- U pitanje je igračka za odrasle - naveli su oni. 

Inače, nemački mediji podsećaju da građani u toj zemlji često pronalaze eksplozivne naprave, naročito one zaostale iz Drugog svetskog rata. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading