(VIDEO) PROFESOR FIZIKE NOSEM ZARONIO U GRUDI, A ZABORAVIO DA ISKLJUČI KAMERU POSLE ČASA! Urnebesni snimak zapalio internet, učenici gledali profu u zanosu

Autor: Republika

Svet

29.04.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident koji se dogodio neposredno nakon završetka časa postao je goruća tema širom sveta, budući da su strastvene scene uživo gledali maloletnici, a nesrećnom i osramoćenom profesoru preti otkaz zbog skandala.

RepublikaFoto: printscreen/youtebe.com
Profesor Ruben Dario Paras održao čas, pa krenuo u akciju 

Mnogim ljudima širom sveta pandemija koronavirusa je zaista presela, a među njima je definitivno i jedan profesor fizike iz Kolumbije, Ruben Dario Paras, koji je bio prinuđen da zbog epidemioloških mera svojim učenicima, i to iz jedne srednje, konzervativne, katoličke škole drži nastavu od kuće, a sad mu preti i otkaz. 

Naime, nesrećni Ruben je jednog dana nakon što je završio sa časom, zaboravio da isključi kameru na svom računaru, pri čemu ga je u tome omela i njegova supruga koja mu je iznenada prišla i zadigla majicu, nabivši njegovu glavu među svoje gole grudi. 

Zaprepašćeni šesnaestogodišnjaci s druge strane ekrana nenadano su gledali svog profesora u zanosu, koji je ljubio levu dojku supruge, ne sluteći šta se događa.  

Jedna od učenica katoličke srednje škole San Visente de Pol u Palmiri smeškala dok je gledala scene u profesorovom domu, ali on čak ni to nije čuo. Tek se dozvao pameti kada se jednom učeniku otelo "O, moj Bože", na šta se osramoćeno trgnuo i počeo nekontrolisano da se izvinjava. 

- Neke scene su snimljene kada je moja supruga došla da me pozdravi i postale su viralne na internetu. Naravno da je to moja greška, nisam znao da je kamera još uključena. Nisam to učinio namerno, bilo je slučajno. Želim da se izvinim ako sam bilo koga uvredio - poručio je Ruben. 

Direktorka škole Patricia Duran Cespedes pokrenula je istragu o slučaju.

- Ovo je ozbiljna stvar, učitelj se tokom nastave ponašao neprimereno, a situaciju su neki učenici i snimil. Kasnije je video postao viralan na društvenim mrežama - istakla je ona. 

Bilo je raznih komentara na škakljivi snimak.

- Čini se da njegova supruga ne uživa previše u sisanju grudi. Jadan čovek, sada ceo svet zna da je njegova supruga jedva zainteresovana - glasi jedan od komentara na društvenim mrežama. 

U odbranu profesora stala je Fani Kardona.

- Ljudski je grešiti. Zaboravio je na kameru, a s obzirom na to da je kod kuće može da radi šta god želi - napisala je ona. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading