NE PRETE SAMO ABAZOVIĆU, I MENI RADE O GLAVI! Krivokapić otkrio da i on dobija pretnje kriminalnih klanova

Autor: Republika

Svet

28.04.2021

15:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić otkrio je da je i on na meti kriminalnih klanova u Crnoj Gori, baš kao i Dritan Abazović koji je dobio obezbeđenje naoružanmo dugim cevima i blindirano vozilo.

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da je i on dobijao preteće poruke od kriminalnih klanova, otkrivši to nakon što je u medije procurilo kako su pripadnici kavačkog klana spremali atentat na potpredsednika crnogorske vlade Dritana Abazovića, zbog čega je dobio obezbeđenje "naoružano dugim cevima" i blindiran automobil. 

Prema informacijama podgoričkih "Vijesti", povećan je i broj pripadnika Sektora za obezbeđenje ličnosti i objekata, koji su raspoređeni oko zgrade u kojoj Abazović stanuje, ali i na mestima na kojima boravi.

Kavački klan pretio je Abazoviću i nakon parlamentarnih izbora 2020, nakon što je odbio sastanak sa njima. Nedeljnik "Monitor" tada je objavio da mu je tada stiglo upozorenje: "Videćemo se ovako ili onako".

"Vijestima" je iz izvršne vlasti rečeno da je tu poruku poslao jedan od vođa kavačkog kriminalnog klana.

Poruka je navodno stigla nakon što je Abazović odgovorio da nema razloga da se viđa ni sa jednim pripadnikom organizovanih kriminalnih grupa, jer nemaju dodirnih tačaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading