OVO JE MUŠKARAC KOJI JE ISEKAO ČOVEKA! Američki policajci briljirali: Raspisali poternicu za ČUBAKOM

Autor: Republika

Svet

28.04.2021

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija Nju Orleansa objavila je fotografiju čoveka u kostimu Čubake, lika iz čuvenog serijala "Ratovi zvezda", naglasivši da je on odgovoran za napad na čoveka u takozvanoj Francuskoj četvrti.

RepublikaFoto: printscreen/twitter/NOPD
Napadač je nosio kostim lika Čubake iz "Ratova zvezda" 

Policija Nju Orleansa krenula je u nesvakidašnju potragu za muškarcem u kostimu Čubake, liku poznatom iz filmskog serijala "Ratovi zvezda", koji je nožem isekao čoveka u takozvanoj Francuskoj četvrti, a najinteresantnije od svega je što su objavili i fotografiju iznad koje stoji: "Traži se", kao da zaista postoji mogućnost da napadač na taj način bude prepoznat. 

Da situacija bude bizarnija, muškarac na fotografiji nosi čuveni svetleći mač roze boje, što je, umesto da slučaj bude shvaćem ozbiljno, izazvalo podsmehe na društvenim mrežama. 

I pored toga, policija je navela kako veruje da se radi o mladiću u dvadesetim, kao i da mu je navodno tokom obračuna sa lica spala maska, pa je nekoliko svedoka moglo da ga uoči.

 

 

- Zasad se ne zna koji stepen povreda je žrtva obračuna zadobila, ali se za napadačem traga kao da je pokušao ubistvo - prenosi Njujork post.

Inače, policija je upozorila da gradom, poznatom po brojnim uličnim umetnicima, šeta više ljudi u istom kostimu, pa da treba biti oprezan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading