(FOTO) MAJKA TELO MRTVOG SINA VOZILA U KOLICIMA JER HITNE POMOĆI NEMA: Ova fotografija pokazuje svu strahotu korone u Indiji

Autor:

Svet

26.04.2021

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srceparajuća fotografija majke koja sedi sa beživotnim telom sina kraj njenih nogu postala je viralna u Indiji.

Foto: Printscreen

Pandemija koronavirusa ozbiljno je pogodila medicinske infrastrukture širom sveta. Novi slučajevi korone iz dana u dan stvaraju probleme medicinskim radnicima, pa tako dolazimo do situacija gde fale kreveti, ne samo za korona pacijente, već i ostale hitne medicinske slučajeve.

Jedan od takvih, užasnih prizora dolazi nam iz Indije, u gradu Varansi gde je čovek izgubio život jer je pokušavao da nađe bolnicu koja ima mesta da mu obezbedi lečenje. Da stvar bude još užasnija, nakon što je preminuo, majka je morala da prebaci njegovo telo u kolicima jer nije bilo dostupnog vozila hitne pomoći.

 

 

Stanovnik Jaunpura, Vinet Sing došao je u Varanasi radi hitne medicinske pomoći zbog bolesti bubrega. Prvo je otišao na hinduistički univerzitet Banaras. Nakon što mu je uskraćen medicinski tretman zbog nedostatka kreveta koji nisu obuhvaćeni kovidom, otišao je u privatnu bolnicu. Ali čak ni tamo nije uspeo da dobije medicinsku negu, i nažalost bolest je bila kobna po njegov život, a umro je pred majkom.

Nakon što je preminuo, njegova majka je pokušala da unajmi vozilo hitne pomoći kako bi njegovo telo vratila kući. Ali nije uspela.

Zbog toga, ona je morala da unajmi "rikšu". Fotografije majke kako prevozi telo svog sina na ovaj način preplavile su društvene mreže, a ljudi su zgroženi ovakvim "postupanjem" i zdravstvenih ustanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading