ČARLS IZBACUJE HARIJA I MEGAN IZ KRALJEVSKE PORODICE?! Budući kralj ipak nije oprostio mlađem sinu, ostavlja ga i bez para

Autor: Republika

Svet

26.04.2021

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraljevska biografkinja, Angela Levin, koja je odlično upućena u zbivanja unutar Bakingema, otkrila je da postoje dobre šanse da budući kralj Britanije, princ Čarls, isključi mlađeg sina i njegovu suprugu iz porodice, što znači da odnosi nakon sahrane princa Filipa nisu popravljeni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Princ Čarls spreman na radikalne promene zbog sina Harija i njegove žene Megan 

Britanski princ Čarls (73), najstariji sin kraljice Elizabete II (95) i pokojnog princa Filipa, koji će naslediti tron Ujedinjenog kraljevstva nakon smrti svoje majke, planira da iz porodice potpuno "ukloni" mlađeg sina, princa Harija i njegovu suprugu, Amerikanku Megan Markl. 

Te navode objavio je britanski list Dejli mejl, pozivajući se na izjave kraljevske biografkinje, Angele Levin, inače odlično upućene u sva zbivanja unutar Bakingema. Kako je ona predvidela, jedna od prvih stvari koju će Čarls uraditi po dolasku na presto jeste da će vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, Harija i Megan, u potpunosti lišiti svih kraljevskih obaveza, ali i užitaka. 

Naime, Levinova je podsetila da su prinčevi Čarls, Vilijam i Hari nedavno održali sastanak nakon sahrane kraljičinog muža, princa Filipa, na kom su dogovorali buduća prava i obaveze svih članova kuće. Prema nepotvrđenim informacijama, budući kralj tom prilikom nije našao zajednički jezik sa svojim mlađim sinom, sa kojim je, podsetimo, već bio u zategnutim odnosima zbog njegovog odlaska u Ameriku, a posebno zbog intervjua koji je sa suprugom Megan dao Opri Vinfri. 

- Čarls se zalaže za formiranje manje "firme" unutar kuće, u kojoj će mesta biti samo za njega, njegovu suprugu Kamilu, princa Vilijama, Kejt Midlton i njihovo troje dece. Ostalim članovima kraljevske porodice će biti ponuđeno ili da im angažman bude plaćen ili će izgubiti svoje titule i pokroviteljstva - otkrila je Levinova i podsetila kako se Čarls odavno zalaže za smanjenje troškova za kraljevsku porodicu, budući da taj novac stiže iz kase poreskih obveznika. 

- Verujem da postoje velike šanse da Hari i Megan budu potpuno isključeni. Čarls će time promeniti politiku svoje majke koja tako nešto nikad ne bi preduzela iz sentimentalnih razloga - navela je Levinova.  

Mnogi neimenovani zvaničnici bliski Bakingemu posvedočili su za Dejli mejl da se ništa drugo nije moglo ni očekivati nakon Oprinog intervjua. 

- Intervju je detonirao bombu ispod porodice i mnogi među njima se i dalje oporavljaju od toga šoka - rekao je jedan dvoranin, dok je drugi visoki zvaničnik pri kraljevskoj porodici samo sugestivno upitao: "Posle Opre, šta tu još ima da se kaže?", aludirajući na najave Levinove da će uskoro izaći njena nova knjiga o tom događaju. 

Podsetimo, Hari se u Britaniju vratio nakon godinu dana da bi prisustvovao sahrani dede Filipa. Očekivalo se da će uspeti da izgladi odnose sa porodicom, ali to se, očigledno, nije dogodilo. Međutim, to, barem kada je u pitanju finansijska stvar, nikako ne brine Harija koji je sa Netfliksom potpisao milionske unosne ugovore. Koliko dobro stoji govori i činjenica da sa ženom i sinom živi u vili vrednoj 11 miliona dolara.   

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading