NAPADNUTA HENDIKEPIRANA DEVOJČICA: Dete ometeno u razvoju vršnjakinje mučki istukle

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

26.04.2021

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hendikepirana 12-godisnja devojčica napadnuta je i pretučena od grupe vrsnjakinja u centralnom milanskom parku, a snimak agresie je neko od prisutnih odmah postavio na Instagam, piše list “Fato kotidijano”.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Foto: Ilustracija

Na snimku se čuje kako se okupljeni smeju i bodre najagresivnije devojčice koje su vršnjakinju oborile na zemlju i nastavile da je udaraju nogama i pesnicama.

Napad su prekinuli prolaznici, a žrtva je prevezena u bolnicu gde je zadržana na lečenju.


Roditelji žrtve napada su podneli prijavu, a karabinjeri su na osnovu snimka na Instagamu identifikovali oko 20 učesnika napada, među kojima i četiri devojčice koje su bile naročito agresivne.

Majka jedne od njih je izjavila da je “šokirana ponašanjem kcerke i zapreparsčena, utoliko više jer je njihova druga kčerka takođe invalid".

Roditeljima napadnute 12-godisnsje devojčice podršku je uputila i resorna ministarka Erika Stefanini, uz uverenje da neće biti ostavljeni sami.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading