"Ma luda sam za njim, u krevetu je prava životinja": Studentkinja (24) zaljubljena u bivšeg profesora (94)

Autor:

Svet

24.04.2021

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljstvo i ljubav deke Tomija (94) iz Škotske i Irkinje Efi Maloun (24) očaralo je krajem prošle godine ceo svet.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Tomi i Efi

Efi je upoznala Tomija 2015. godine kada je u Edinburgu radila u sali gde su se igrale igre na sreću. On je počeo kod nje da uplaćuje “siću” za Bingo i Loto, a onda su usput krenuli da pričaju i šale se. Kaže da je to bila platonska ljubav na prvi pogled.

Spontana komunikacije između Efi i Tomija ubrzo je prerasla u pravo prijateljstvo kada ga je prvi put pozvala na piće. Tako je ova simpatična devojka iz Belfasta narednih godina učvršćivala svoje čudno drugarstvo sa vremešnim čovekom, sve dok se njihov odnos nije značajno unapredio krajem prošle godine.

- Tomiju je umrla supruga i bio je jako potresen i tužan. Skoro ceo život proveo je s njom. Bila sam tu uz njega. Nije se danima odvajao od mene. Počeli smo da se zbližavamo i između nas se rodila prava, čista, ‘ljudska’ ljubav između dva bića. Bez telesnog kontakta, poljubaca, seksa, samo ljubav i međusobno poštovanje. Mnogo toga naučila sam pored Tomija. Da vozim, da kuvam, da slušam sagovornike kad pričaju - ponosi se Efi, prenosi Dejl rekord.

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Efi i Tom

Početkom ove godine ona se konačno i zvanično preselila u Edinburg u iznajmljeni stan. Na useljenje je dovela nekoliko prijateljica i – Tomija.

- Pitale su me kakav je, a ja sam pred njim odgovarala: ‘Ma luda sam za njim. Obožavam ga, naročito kad me dodirne, a u krevetu je prava životinja’. Tada smo se svi smejali, pa i Tomi. Ne mogu da opišem koliko je poseban naš odnos. On mi kaže da verovatno danas, posle smrti supruge, ne bi bio živ od bola, da nema mene. Slično razmišljam iz ugla epidemije. Ne znam kako bih sve ovo psihički izgurala da se nisam stalno čula s njim. Čak 70 godina je stariji od mene, preživeo je mnogo toga što nadam se da ja nikad neću. I dobro zna kako da se sad postavi i čuva. Nekada je bio i profesor, svašta mi je otkrio što nisam znala. Priznajem da sam zaljubljena u Tomija, onako platonski. Dala bih sve da poživi makar još 20 godina - kaže Efi Maloun.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading