(VIDEO) AMBASADOR CRVENI OD SRAMOTE ZBOG ŽENE: Optužili je za krađu odeće, ona se vratila pa išamarala osoblje!

Autor:

Svet

22.04.2021

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belgijski ambasador u Južnoj Koreji izvinio se zbog "neprihvatljive" reakcije svoje supruge tokom konfrontacije sa osobljem jedne radnje u Seulu kada je išamarala jednog prodavca.

RepublikaFoto: Printscreen

Osoblje je želelo da proveri odeću u kojoj je supruga Petera Lekujea, Sjang Sjeću izašla iz prodavnice, jer se isti takvi modeli prodaju u njihovoj radnji.

Jedan radnik izašao je za njom, a zatim je ambasadorova supruga pratila zaposlenog nazad u radnju i, u sukobu koji su zabeležile sigurnosne kamere, izgleda gurnula i ošamarila drugog člana osoblja koji je pokušao da interveniše.

Belgijska ambasada u Seulu kaže da se Sjang (63) trenutno nalazi u bolnici i oporavlja od moždanog udara koji je u međuvremenu doživela prošle nedelje.

Ona će sarađivati sa policijskom istragom o incidentu čim bude u mogućnosti, dodaje se u saopštenju. Incident u prodavnici dogodio se 9. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading