BRITANCI U ŠOKU! Kraljica Elizabeta i Megan razgovarale pre sahrane princa Filipa

Autor:

Svet

22.04.2021

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se odnos kraljevske porodice sa vojvodama od Saseksa, a naročito sa Megan Markl, ozbiljno narušen nakon intervjua koji su bivša glumica i princ Hari dali Opri Vinfi, britanski mediji pišu kako se Megan ipak čula sa kraljicom Elizabetom pre sahrane princa Filipa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Isplivali novi detalji sa dvora

Ako je verovati pisanju magazina "Pipl", Megan se čula sa bakom svog supruga, i navodno uključila i malog Arčija u razgovor kako bi malo razveselila tužnu kraljicu. Deo britanske javnosti dočekao je ovu vest sa oduševljenjem, dok mnogi sumnjaju u plemenite namere odbegle vojvotkinje.

Osim sa kraljicom, Megan se svakodnevno čula i sa svojim suprugom, znajući koliko mu je teško pala smrt dede Filipa, ali i razdvojenost od nje i sina.

Navodno ga je sve vreme uveravala kako su ona i Arči dobro, kako bi se bar malo opustio, ali je Hari požurio da se vrati svojoj porodici dva dana nakon sahrane, a dan pre 95. rođendana kraljice Elizabete, koji su mnogi videli kao priliku da porodica izgladi međusobne odnose.

Podsetimo, Megan Markl nije prisustvovala sahrani princa Filipa, a kao razlog navedena je trudnoća vojvotkinje. Međutim, pojavili su se navodi kako bivša glumica nije želela da dođe na sahranu jer je bila sigurna da će biti u centru pažnje, što nije želela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading